EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goudprijs.
Artikel 2401 tot 2405 met de

betekenis van het woord GOUDPRIJS

Geplaatst op: woensdag 16 november 2011

GOUDPRIJS per gram daalt door goede productiecijfers

Ondanks de slechte economische vooruitzichten voor Europa (wat een stijging van de GOUDPRIJS per gram zou moeten veroorzaken) is de GOUDPRIJS per gram vandaag gedaald met 1,25% naar €41,81. De daling is te verklaren door uitgekomen productiecijfers uit de Verenigde Staten. De productiecijfers vielen hoger uit dan analisten hadden verwacht waardoor de indruk wordt gewekt dat de Amerikaanse economie weer op gang begint te komen.

Lees verder op Prijs van Goud.nl
Geplaatst op: woensdag 16 november 2011

GOUDPRIJS bereikt nieuw record in Indiase Roepies

De GOUDPRIJS staat in euro's en Amerikaanse dollars nog iets onder de oude records van een paar maand geleden, maar in India wordt momenteel al wel een recordprijs voor het edelmetaal betaald. De belangstelling onder de Indiërs om goud en zilver te kopen is er echter niet minder om.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 15 november 2011

Outlook zilver blijft positief in 2011 en 2012

Vrijdag lieten we al weten dat GFMS, de edelmetalen research afdeling van Thomson Reuters, verwacht dat de GOUDPRIJS in de overige zes weken van 2011 richting de $2.000,- zou stijgen. GFMS komt nu ook met een outlook van de zilverprijs, zo lezen wij op Mineweb. De investeringen in zilver bereiken naar verwachting dit jaar een nieuw record. In het rapport ‘The Silver Investment Market-An Update, November 2011′, staat dat de outlook van de zilverprijs nog altijd bullish is. Met andere woorden, het opwaarts potentieel is groot. De zilverprijs kan volgens het rapport in het laatste kwartaal van 2011 stijgen naar $40,- per troy ounce (31,1 gram).

Lees verder op GoudVergelijken.nl
Geplaatst op: dinsdag 15 november 2011

GOUDPRIJS per gram met 10% gestegen

De GOUDPRIJS per gram is de afgelopen 30 dagen gestegen met 10% naar een GOUDPRIJS per gram van €41,93. De goudkoers is de afgelopen 30 dagen hard gestegen door de aanhoudende onrust in in Europa en de grote vraag naar fysiek goud door zowel particulieren als landen.

De GOUDPRIJS per gram is de afgelopen 30 dagen gestegen met 10% naar een GOUDPRIJS per gram van €41,93. De goudkoers is de afgelopen 30 dagen hard gestegen door de aanhoudende onrust in in Europa en de grote vraag naar fysiek goud door zowel particulieren als landen.

Midden oktober heeft de GOUDPRIJS per gram de bodem bereikt €37,7 per gram. Belangrijkste reden hiervoor was het dalen van de dollar. De dollar en de goudkoers staan in verband met elkaar, waardoor bij het dalen van de dollar in oktober de GOUDPRIJS per gram ook daalde. Na de daling steeg de GOUDPRIJS per gram echter gestaag tot boven de €40,- per gram.

Lees verder op Prijs van Goud.nl
Geplaatst op: vrijdag 11 november 2011

GOUDPRIJS naar $2.000 eind 2011

Volgens GFMS, edelmetalen research consultancy van Thompson Reuters, kan de GOUDPRIJS de $2.000,- per troy ounce (31,1 gram) bereiken aan het eind van 2011. Dit gaat volgens GFMS gebeuren omdat er wereldwijd in de tweede helft van dit jaar een record hoeveelheid geld in edelmetalen is geïnvesteerd. Na een kleine dip richting de $1.600 in oktober door de sterke dollar zit de GOUDPRIJS weer in de lift. Vrijdagochtend koerst de GOUDPRIJS ronde de $1.770,-.

Lees verder op GoudVergelijken.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs