Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2615 artikelen gevonden. Artikel 2461 tot 2465
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 10 juni 2011

James Turk...

Reeds eerder verschenen op AmsterdamGold.com, GoudMarkt en ZilverGoudWinkel, nu te zien op Beurs.com voor diegene die deze must see nog niet gezien hebben:

James Turk is een autoriteit op het gebied van de edelmetalen als stichter van GoldMoney, waar je fysiek goud kunt kopen, verkopen en laten bewaren.  In volgende video spreekt hij over muntdevaluatie, de GOUDPRIJS, de monetaire instabiliteit en hyperinflatie.

Bron: Zilver Goud Winkel
Geplaatst: donderdag 9 juni 2011

Is goud een belegging of geld? [video]

De YouTube video waar dit artikel naar verwijst blijkt enorm populair onder de goudhandelaren. Nadat Willem Middelkoops Goud.com en GoudMarkt deze video op hun site naar voren schoven, sluit nu ook ZilverGoudWinkel zich bij dit rijtje aan. Het wachten is nu op ZilverPaul, bekend van het Edelmetaal Blog

James Turk legt in onderstaand videofragment uit dat goud geen belegging is maar als geld gezien moet worden. Goud is weliswaar in Euro’s, Dollars en Britse Ponden en tal van andere valuta gestegen echter blijft de koopkracht al jaren stabiel. In ollie uitgedrukt bijvoorbeeld is de GOUDPRIJS al 60 jaar nauwelijks van zijn plek gekomen. Goud is volgens hem een vorm van geld die koopkracht beschermt tegen inflatie die niet gezien moet worden als een belegging aangezien het geen rendement genereert.

Bron: Slim Beleggen
Geplaatst: dinsdag 7 juni 2011

Update Dow/Goud Ratio: Drop It Like Its Hot

Vandaag zitten de beurzen duidelijk in een correctiefase, waarbij de belangrijkste indices onder hun steunlijnen zakten. De S&P 500 dook onder de cruciale grens van 1300 en de Dow Jones nadert inmiddels de 12.000 punten.

Goud daarentegen is aan een sterke performance bezig met een notering rond 1550 USD/ounce!

Deze mix — dalende aandelen in combinatie met een krachtige GOUDPRIJS — zorgt ervoor dat de Dow/Goud ratio momenteel door de bodem zakt. De bodem die eerder lag op 7,9x in de grafiek.

Bron: Geld.nl
Geplaatst: dinsdag 7 juni 2011

Wanted: goud en zilver

De GOUDPRIJS staat op het hoogste punt in jaren. ‘WANTED: GOUD en ZILVER ongeacht de conditie’, staat op flyers die van huis tot huis worden verspreid. Mensen worden verleid met ‘de hoogste prijs’ voor hun oude gouden en zilveren sieraden, in welke staat dan ook. In de Amerikaanse staat Utah mag van de wet nu ook met goud en zilver betaald worden. Tien andere Amerikaanse staten bereiden zich voor op het aanvragen van een wetswijziging om hetzelfde te bereiken.

Bron: Middelkoops Goud.com
Geplaatst: maandag 6 juni 2011

Presentatie James Turk over valutas en goud

James Turk oprichter van goldmoney.com gaf op 29 april tijdens een conferentie in München een presentatie over devaluerende valuta’s en de stijging van de GOUDPRIJS. In zijn presentatie, die afgelopen zondag verscheen op goldmoney.com, laat Turk zien hoe alle belangrijke valuta’s hun waarde ten opzichte van goud verliezen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$