EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goudprijs.
Artikel 2491 tot 2495
Geplaatst op: vrijdag 10 juni 2011

James Turk...

Reeds eerder verschenen op AmsterdamGold.com, GoudMarkt en ZilverGoudWinkel, nu te zien op Beurs.com voor diegene die deze must see nog niet gezien hebben:

Reeds eerder verschenen op AmsterdamGold.com, GoudMarkt en ZilverGoudWinkel, nu te zien op Beurs.com voor diegene die deze must see nog niet gezien hebben:

James Turk is een autoriteit op het gebied van de edelmetalen als stichter van GoldMoney, waar je fysiek goud kunt kopen, verkopen en laten bewaren.  In volgende video spreekt hij over muntdevaluatie, de GOUDPRIJS, de monetaire instabiliteit en hyperinflatie.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 9 juni 2011

Is goud een belegging of geld? [video]

De YouTube video waar dit artikel naar verwijst blijkt enorm populair onder de goudhandelaren. Nadat Willem Middelkoops Goud.com en GoudMarkt deze video op hun site naar voren schoven, sluit nu ook ZilverGoudWinkel zich bij dit rijtje aan. Het wachten is nu op ZilverPaul, bekend van het Edelmetaal Blog

De YouTube video waar dit artikel naar verwijst blijkt enorm populair onder de goudhandelaren. Nadat Willem Middelkoops Goud.com en GoudMarkt deze video op hun site naar voren schoven, sluit nu ook ZilverGoudWinkel zich bij dit rijtje aan. Het wachten is nu op ZilverPaul, bekend van het Edelmetaal Blog

James Turk legt in onderstaand videofragment uit dat goud geen belegging is maar als geld gezien moet worden. Goud is weliswaar in Euro’s, Dollars en Britse Ponden en tal van andere valuta gestegen echter blijft de koopkracht al jaren stabiel. In ollie uitgedrukt bijvoorbeeld is de GOUDPRIJS al 60 jaar nauwelijks van zijn plek gekomen. Goud is volgens hem een vorm van geld die koopkracht beschermt tegen inflatie die niet gezien moet worden als een belegging aangezien het geen rendement genereert.

Lees verder op Zilver Goud Winkel
Geplaatst op: dinsdag 7 juni 2011

Update Dow/Goud Ratio: Drop It Like Its Hot

Vandaag zitten de beurzen duidelijk in een correctiefase, waarbij de belangrijkste indices onder hun steunlijnen zakten. De S&P 500 dook onder de cruciale grens van 1300 en de Dow Jones nadert inmiddels de 12.000 punten.

Goud daarentegen is aan een sterke performance bezig met een notering rond 1550 USD/ounce!

Deze mix — dalende aandelen in combinatie met een krachtige GOUDPRIJS — zorgt ervoor dat de Dow/Goud ratio momenteel door de bodem zakt. De bodem die eerder lag op 7,9x in de grafiek.

Lees verder op Slim Beleggen
Geplaatst op: dinsdag 7 juni 2011

Wanted: goud en zilver

De GOUDPRIJS staat op het hoogste punt in jaren. ‘WANTED: GOUD en ZILVER ongeacht de conditie’, staat op flyers die van huis tot huis worden verspreid. Mensen worden verleid met ‘de hoogste prijs’ voor hun oude gouden en zilveren sieraden, in welke staat dan ook. In de Amerikaanse staat Utah mag van de wet nu ook met goud en zilver betaald worden. Tien andere Amerikaanse staten bereiden zich voor op het aanvragen van een wetswijziging om hetzelfde te bereiken.

Lees verder op Geld.nl
Geplaatst op: maandag 6 juni 2011

Presentatie James Turk over valutas en goud

James Turk oprichter van goldmoney.com gaf op 29 april tijdens een conferentie in München een presentatie over devaluerende valuta’s en de stijging van de GOUDPRIJS. In zijn presentatie, die afgelopen zondag verscheen op goldmoney.com, laat Turk zien hoe alle belangrijke valuta’s hun waarde ten opzichte van goud verliezen.

Lees verder op Middelkoops Goud.com

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs