Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2626 artikelen gevonden. Artikel 251 tot 255
Bron: The Bullion House
Geplaatst: donderdag 14 juli 2016

GOUDPRIJS naar $1425 de komende maanden

De GOUDPRIJS zal de komende maanden oplopen naar $1425 per oz volgens.....

Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 14 juli 2016

Stijging GOUDPRIJS niet gunstig voor Chinese juweliers

De GOUDPRIJS is sinds het begin van dit jaar al bijna 24% gestegen, maar daar profiteert niet iedereen in de goudsector van. De South China Morning Post schrijft dat juweliers in China hun omzet met 20 tot 40 procent hebben zien dalen, omdat consumenten door de snelle prijsstijging van het edelmetaal afwachtend zijn geworden met goud kopen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 13 juli 2016

ABN AMRO ziet GOUDPRIJS stijgen naar $1.450

Georgette Boele is valuta en grondstoffen analist bij ABN AMRO. Zij voorspelt een GOUDPRIJS van $1.450 tegen eind 2017. Wat deze voorspelling zo bijzonder maakt, is dat Georgette Boele een van de weinige analisten is die de laatste jaren de evolutie van de GOUDPRIJS correct voorspelde, naar boven én naar beneden.

Begin 2013 was Boele een van de meest negatieve analisten omtrent goud, vlak voordat de GOUDPRIJS daalde van $1.700 naar bijna $1.000. In februari van dit jaar werd Boele opnieuw optimistisch, opnieuw op het goede moment.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 11 juli 2016

De GOUDPRIJS geeft een bijzonder krachtig signaal!

De markten staan compleet op z’n kop. We vertelden u vorige week nog dat de beurzen tegengestelde signalen uitstuurden. Het lijkt er inmiddels meer op dat de markten volledig doorslaan.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 8 juli 2016

UBS: “Goud is in een nieuwe fase beland”

De GOUDPRIJS wist tot nu toe dit jaar al met 25% in waarde te stijgen en als het aan zakenbank UBS blijft gaat het daar niet bij blijven. Zo is UBS strateeg Joni Teves van mening dat de GOUDPRIJS de komende maanden kan gaan profiteren van meer koopgeweld dat zal losbarsten als gevolg van de onrust in de wereld.

Teves is zelfs van mening dat de GOUDPRIJS op dit moment in een nieuwe fase is beland. Teves komt tot de conclusie dat de GOUDPRIJS rap richting de grens van $ 1.400 zal kunnen gaan bewegen en de geopolitieke onrust kan daarnaast zorgen voor een extra opwaartse impuls.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$