Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2576 artikelen gevonden. Artikel 2541 tot 2545
Bron: Indexus
Geplaatst: dinsdag 27 juli 2010

Dalende productie positief voor GOUDPRIJS

Zolang de onrust op de financiële markten aanhoudt zal de vraag naar goud waarschijnlijk op een hoog niveau blijven, terwijl het aanbod achterblijft. Dit zal de GOUDPRIJS ondersteunen, zo stellen marktvorsers.

Goud en andere traditionele veilige havens gedijen uitstekend onder de huidige onzekere economische omstandigheden. De GOUDPRIJS zet zijn opmars dan ook onverdroten voort en tikte een paar weken geleden zelfs een nieuw record (in US dollars) aan. Beleggers vrezen een terugval van de economische groei en zijn nog niet gerust op de Europese schuldencrisis.

Bron: BeursPlaza
Geplaatst: dinsdag 27 juli 2010

GOUDPRIJS kan oplopen tot ruim $ 3000

De GOUDPRIJS kan de komende jaren oplopen tot wel boven de 3000 dollar.

[...]

Zwakke economie
Volgens hem zullen de voortdurende economische problemen de vraag opdrijven naar edelmetalen, en dan goud in het bijzonder. Hernieuwde zorgen over de staat van de economie betekenen dat beleggers hun cash veilig willen herbeleggen, zegt Foster in een gesprek met het Britse fondsenplatform Citywire.

Bron: rtl[z]
Geplaatst: maandag 26 juli 2010

Nu snel goud verkopen?

Wat is er aan de hand? Waarom daalt de GOUDPRIJS? Goud kon toch alleen maar verder stijgen? Zomaar wat vragen die door veel hoofden van de Europese goudbeleggers spookten de afgelopen weken. Daarom even kort de feiten op een rij.

Golfpatroon
Alle prijzen bewegen zich in een golfpatroon. Net als bijna alles in de natuur. Ook de GOUDPRIJS ontkomt hier niet aan de onafwendbare cyclus. Maar net als bij de mens duurt ook de cyclus van goud tientallen jaren. We moeten 40 jaar terug om naar het begin van de vorige bullmarkt (stijgende markt) in goud te gaan.

Bron: GoudMarkt.nl
Geplaatst: zaterdag 24 juli 2010

Bewijs van GOUDPRIJS manipulatie door Adrian Douglas

Adrian Douglas een van de bestuursleden van GATA, heeft opnieuw een uitgebreide analyse gemaakt over de ontwikkeling en de manipulatie van de GOUDPRIJS de afgelopen 30 jaar. Zijn belangrijkste conclusies:

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 9 juli 2010

Goud daalt, leve goud!

De GOUDPRIJS is de laatste dagen gedaald, naar het niveau dat het voor het eerst in mei dit jaar haalde.

De redenen hiervoor zijn, voor zover ik kan zien, vrij eenvoudig.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$