EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
63
kliks
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
35
kliks
31
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goudprijs.
Artikel 2541 tot 2545 met de

betekenis van het woord GOUDPRIJS

Geplaatst op: vrijdag 15 april 2011

Goud en Zilver opnieuw naar recordprijzen

Zoals gewoonlijk werd er in de conventionele media geen aandacht besteed aan de recordprijzen van goud en zilver.

Zoals gewoonlijk werd er in de conventionele media geen aandacht besteed aan de recordprijzen van goud en zilver.

Vrijdag is opnieuw een goede dag voor de goud- en zilverprijs. Nadat vorige week vrijdag de GOUDPRIJS een nieuwe record liet zien en de zilverprijs naar het hoogste niveau in 31 jaar steeg is het vandaag opnieuw raak. De GOUDPRIJS brak door de grens van $1.480 per troy ounce en is daarmee op het hoogste nominale punt ooit. Zilver bevindt zich met een prijs van boven $42.60 per troy ounce op het hoogste punt van de afgelopen 31 jaar. Daarmme is de zilverprijs nog minder dan $10 verwijderd van de hoogste intra-day high ooit.

Lees verder op Middelkoops Goud.com
Geplaatst op: donderdag 14 april 2011

GFMS 2010 Goud Rapport

Het in edelmetalen gespecialiseerde Britse consultancy bedrijf GFMS bracht het lang geanticipeerde goudrapport over 2010 uit. Voorzitter van GFMS, Philip Klapwijk, stelde tijdens een toelichting op het rapport dat de GOUDPRIJS waarschijnlijk de laagste niveaus voor 2011 al heeft laten zien. In januari daalde de GOUDPRIJS naar bijna $1.300 per troy ounce. Volgens Klapwijk is een stijging van de GOUDPRIJS boven de $1.600 per troy ounce voor het einde van dit jaar waarschijnlijk. Wel wijst hij op een mogelijke neerwaartse correctie van de GOUDPRIJS.

Lees verder op Goud.com
Geplaatst op: woensdag 13 april 2011

Help... Mijn goudzoeker stijgt niet mee

Hoewel de GOUDPRIJS in dollars gemeten nieuwe records zet, gaat het bij de goudzoekers niet overal echt lekker. Mijn eigen Romarco Minerals (waarnaar mijn zoon is vernoemd) verloor vorige week 20% omdat een vergunning nog niet werd afgegeven. Waanzin die daling, maar wel realiteit.

Lees verder op Beurs Box
Geplaatst op: dinsdag 12 april 2011

TD Securities: Goud opweg naar 1.600 USD/ounce

We zijn niet de enigen die hogere goudprijzen voorspellen. Naast specialisten zoals John Hathaway of James Turk, die goud verder zien oplopen in de komende weken/maanden tot boven 1.500 USD/ounce, heeft nu ook TD Securities zich genesteld in het kamp van de ‘goudstieren’. Hun jongste analyse over het gele edelmetaal voorziet een GOUDPRIJS stevig boven 1,600 USD/ounce in de tweede jaarhelft van 2011!

Lees verder op Slim Beleggen.net
Geplaatst op: zondag 10 april 2011

GOUDPRIJS nadert 1.500 dollar, zilverprijs boven de 40 dollar

De edelmetaal prijzen zijn de afgelopen week opnieuw gestegen tot nieuwe recordniveaus. De GOUDPRIJS steeg tot $ 1.475,- en € 1.017,94. De zilverprijs steeg voor het eerst sinds 30 jaar boven de 40 dollar en sloopt op $ 40,93 en € 28,25. Opvallend is dat de koers van de dollar blijft dalen. De dollarindex (een index die de waarde van de dollar t.o.v. de belangrijkste valuta weergeeft) is voor het eerst sinds jaren gedaald onder het belangrijke niveau van 75. 1 euro kost nu 1,4490 dollar.

Lees verder op GoudMarkt
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs