EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
62
kliks
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
35
kliks
31
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goudprijs.
Artikel 2546 tot 2550 met de

betekenis van het woord GOUDPRIJS

Geplaatst op: zaterdag 9 april 2011

Goud en Zilver naar nieuwe records

Nadat goud en zilver de afgelopen twee dagen weinig beweging lieten zien, stegen de goud- en zilverprijs vannacht tijdens de Aziatische handel naar nieuwe records. De GOUDPRIJS liet een nieuw record van $1.474 per troy ounce zien. De zilverprijs steeg met $40.50 per troy ounce naar het hoogste punt sinds 1980.

Lees verder op Middelkoops Goud.com
Geplaatst op: woensdag 6 april 2011

GOUDPRIJS naar nieuw record; zilver op hoogste stand in 31 jaar

De GOUDPRIJS heeft een nieuw record bereikt, terwijl de prijs van zilver opliep tot de hoogste stand in bijna 31 jaar. Dat werd veroorzaakt door het geweld in het Midden-Oosten, een afgezwakte dollar, aanhoudende zorgen over de stijgende inflatie en de Europese schuldproblemen.

De GOUDPRIJS heeft een nieuw record bereikt, terwijl de prijs van zilver opliep tot de hoogste stand in bijna 31 jaar. Dat werd veroorzaakt door het geweld in het Midden-Oosten, een afgezwakte dollar, aanhoudende zorgen over de stijgende inflatie en de Europese schuldproblemen.

Ook zilverprijs stijgt
De GOUDPRIJS steeg tot 1458,80 dollar (1035 euro) per troy ounce (31,1 gram), het hoogste niveau ooit. De zilverprijs liep op tot 39,48 dollar per ounce (28,3 gram). Dit niveau werd voor het laatst behaald in 1980.

Lees verder op rt[z]
Geplaatst op: woensdag 6 april 2011

Vandaag weer een record GOUDPRIJS

De prijs van een ounce goud vloog naar $ 1454,95. De prijs van zilver bleef niet achter en haalde $ 39 voor een ounce.Tegelijk ging de olieprijs naar $ 121,60 per vat. Plus de rest onrust-indicators:

Lees verder op Vrijspreker
Geplaatst op: dinsdag 5 april 2011

GOUDPRIJS sinds 2008 nu 10 kwartalen op rij gestegen

De internationale GOUDPRIJS is het eerste kwartaal van 2011 gesloten op een prijs van $ 1.431,80. Dit is een stijging van slechts 0,7%. In euro’s sloot de GOUDPRIJS op 31 maart 2011 op € 1.007,42 een daling van 5,1% ten gevolge van de daling van de dollar/euro koers.

Lees verder op GoudMarkt
Geplaatst op: maandag 4 april 2011

De meest onderschatte factor die de GOUDPRIJS verder kan laten stijgen

De discussies of goud zich wel of niet in een bubbel bevindt, gaan vaak voorbij aan één van de meest onderschatte factoren die de GOUDPRIJS in de toekomst snel kan laten stijgen. Namelijk het huidige percentage dat goud uitmaakt van het totaal geïnvesteerde vermogen onder particuliere en professionele beleggers.

Sinds 1921 schommelde het percentage fysiek goud en aandelen in goudmijnen in grote aandelen portefeuilles zo rond de 20-30%. Sinds 1980 heeft dit percentage echter een snelle daling meegemaakt naar slechts 0,8% van het totaal geïnvesteerd vermogen.

Lees verder op GoudMarkt
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs