Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2615 artikelen gevonden. Artikel 256 tot 260
Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 27 juni 2016

Ook vandaag schokken de financiƫle markten nog na van brexit

De naschokken van het Britse referendum over het lidmaatschap van de Europese Unie blijven voelbaar op de financiƫle markten. Het Britse pond sterling beweegt op het laagste niveau in 31 jaar, terwijl de GOUDPRIJS verder stijgt naar het hoogste niveau in twee jaar omdat beleggers veilige havens opzoeken.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: zaterdag 25 juni 2016

GOUDPRIJS stijgt 7% na Brexit

De GOUDPRIJS is na de bekendmaking van de Brexit flink gestegen. De aandelen van de grootste goudmijnen bleven..... 

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 24 juni 2016

Britten zien sterkste stijging van de GOUDPRIJS in 42 jaar

Als het nog niet duidelijk was waarom je best goud bezit, moet je eens naar onderstaande grafiek kijken. Door de val van het Britse pond en de stijging van de GOUDPRIJS, stijgt de waarde van goud in pond met 15%.

Goud dient als verzekering in financieel onzekere tijden. Terwijl het overgrote deel van de Britse bevolking vannacht armer geworden is door een de facto devaluatie van het Britse pond, zijn de goudbezitters de grootste winnaars.

De GOUDPRIJS in pond kent vandaag zijn sterkste stijging in 42 jaar!

Bron: Marketupdate
Geplaatst: vrijdag 24 juni 2016

Beppe Grillo over de herwaardering van goud (1998)

Op een dag dat de GOUDPRIJS 10% omhoog schiet plaatsen we graag de volgende video. De Italiaanse komiek Beppe Grillo kent al veel langer dan vandaag de zwakheden van ons financiële systeem. Hij hield die kennis niet voor zichzelf, want tijdens een optreden in 1998 trok hij alle registers open voor een groot publiek. Hij legt wat de logica is van goud kopen in een wereld waarin het geld niet meer is dan een papieren claim.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 24 juni 2016

GOUDPRIJS in ponden door het dak

Op het nieuws dat er een grote kans bestaat dat de Britten gestemd hebben om de EU te verlaten ging de GOUDPRIJS letterlijk door het dak. En nu er een grote kans bestaat dat de Britten gestemd hebben om de EU te verlaten zullen vooral ook Europese aandelenmarkten waarschijnlijk flinke klappen gaan krijgen.

Het pond daalde in ieder geval stevig ten opzichte van de dollar en ging maar liefst 10 procent lager. Ook de olieprijzen gingen flink lager.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$