EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
70
kliks
37
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goudprijs.
Artikel 2551 tot 2555
Geplaatst op: maandag 10 januari 2011

GOUDPRIJS kan 19 procent stijgen in 2011

Uit een onderzoek van de London Bullion Metals Association (LBMA), dat is gehouden onder experts die werkzaam zijn in de edelmetalenmarkt, blijkt dat de gemiddelde GOUDPRIJS in 2011 met 19% kan gaan stijgen ten opzichte van de gemiddelde GOUDPRIJS in 2010. Er deden 24 analisten van verschillende financiële instellingen mee aan het onderzoek. Volgens de voorspellingen van de 24 analisten komt de gemiddelde GOUDPRIJS in 2011 uit op $1457,-. Dat is zo’n 80 dollar boven de huidige prijs van het gele edelmetaal.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 10 januari 2011

Zal goud, de dollar of de euro instorten?

Het lijkt slechts een kwestie van tijd totdat de dollar valt.

Het lijkt slechts een kwestie van tijd totdat de dollar valt.

Op dit moment zijn de GOUDPRIJS en zilverprijs dalende. De psychologische grens van $1.400 voor 1 troy ounce goud en $30 voor 1 troy ounce zilver blijken moeilijk te doorbreken, waar beleggers hun winst nemen en goud en zilver wordt verkocht. De schuldencrisis in Europa zorgt ervoor dat het einde van de Euro zoals we die vandaag de dag kennen ook nabij kan zijn. Aangezien de schuldencrisis in Amerika echter nog groter is, is het tijd om te vragen of deze drie vormen van geld zullen instorten…

Lees verder op TheSilverMountain
Geplaatst op: vrijdag 7 januari 2011

GOUDPRIJS daalt voor vijfde dag op rij

Beleggers ervaren momenteel een "nieuwjaars / goede voornemens" -hypnose

Beleggers ervaren momenteel een "nieuwjaars / goede voornemens" -hypnose

De GOUDPRIJS is de afgelopen dagen flink gedaald, net als andere edelmetalen. Op oudjaarsdag noteerde de prijs van goud nog boven de $1.420 per ounce, maar vanochtend was de prijs in Hong Kong $1.362,90 per ounce. Alleen al deze week daalde de goudkoers met 3,8%.

De verklaring voor de snelle daling van de GOUDPRIJS is het momentum dat de Amerikaanse economie lijkt op te bouwen. Onder veel investeerders heerst de gedachte dat het ergste voorbij is, en dat maakt de veilige haven status van goud minder belangrijk.

Lees verder op Forex Info
Geplaatst op: maandag 3 januari 2011

GOUDPRIJS in 2010 gestegen in alle valuta. Vooruitblik goud in 2011

In 2011 voorspellen wij dat zal blijken dat de stimulerings-maatregelingen van de afgelopen jaren niet gewerkt zullen hebben.

In 2011 voorspellen wij dat zal blijken dat de stimulerings-maatregelingen van de afgelopen jaren niet gewerkt zullen hebben.

De GOUDPRIJS is in 2010 in alle valuta gestegen. De goudkoers is gestegen voor het tiende jaar op rij. In 2010 steeg de GOUDPRIJS in dollars met 29%. In euro’s steeg de GOUDPRIJS in 2010 met 39%. In Britse Ponden steeg de GOUDPRIJS in 2010 met 33% en in Japanse Yen met 13%. In dit artikel kijken we terug op 2010 en vooruit naar de GOUDPRIJS verwachtingen over 2011.

Lees verder op GoudMarkt.nl
Geplaatst op: donderdag 23 december 2010

De Chinese vlucht in goud en zilver

Ben Davies, Hinde Capital CEO werd geïnterviewd over de vooruitzichten van goud op CNBC Europe. Hij ziet goud opnieuw onderdeel worden van het internationale monetaire systeem. En als dat gebeurt dan zal de GOUDPRIJS aanzienlijk hoger worden. In plaats van terug te vallen zoals in de jaren 1980 zal dat lange tijd zo blijven. Zeker wanneer China een vloer zal zetten onder de goudmarkt.

De visie van Ben Davies komt niet uit de lucht vallen. Robert Zoellick, president van de wereldbank en insider en kenner van het huidige wereldwijde financiële stelsel, riep al eerder op haast te maken met hervormingen en daarbij goud een plaats te geven in een nieuw internationaal monetair raamwerk. Door de toenemende tekorten van de Amerikaanse overheid die door Ben Bernanke indirect gefinancierd worden, is China begonnen om haar dollarreserves in een verhoogd tempo om te zetten. Bij voorkeur in goud en zilver.

Lees verder op Middelkoops Goud.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs