Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2576 artikelen gevonden. Artikel 2571 tot 2575
Bron: GoudMarkt.nl
Geplaatst: zondag 2 mei 2010

Tip: Koop voor deze zomer nog goud!

April 2010 sluit met hoogste GOUDPRIJS in euro’s. Trends in 3 jaar euro GOUDPRIJS.

Traditioneel laat de GOUDPRIJS in de zomermaanden een consolidatie zien. Het zou ons niet verbazen dat dit ook dit jaar opnieuw zal gebeuren waarbij er eerst nog een sterke terugval plaatsvindt. Dit zou een gunstig instapmoment zou zijn voor beleggers. De onderliggende fundamentele factoren die de GOUDPRIJS beïnvloeden, zijn onverminderd aanwezig en worden sterker.

Bron: GoudMarkt.nl
Geplaatst: woensdag 28 april 2010

GOUDPRIJS stijgt tot record van 888 euro in reactie op Griekse schuldenproblematiek

De GOUDPRIJS is vandaag 27 april 2010 gestegen naar een nieuwe hoogste prijs ooit van 888 euro. In dollars steeg de GOUDPRIJS van $1155,- naar $1173,- het hoogste niveau sinds het begin van 2010. Deze sterke stijging van de GOUDPRIJS is een reactie op de verslechterende berichten rond de Griekse schuldencrises door de verlaging van de creditrating van Griekse staatsleningen door Standard & Poors.

Bron: EdelmetaalBlog
Geplaatst: donderdag 22 april 2010

Peter Schiff: Comex kan failliet gaan, koop fysiek goud en zilver.

GATA heeft het opnieuw over de manipulatie van de GOUDPRIJS. Overheden willen het stijgen van goudprijzen tegengaan.

Verder gaat het over het bankroet gaan van COMEX dat ervoor zal zorgen dat de goudprijzen ultiem zullen stijgen. Dit is geen onrealistisch scenario.

WallStreet verkoopt papier, geen echte grondstoffen. Dat is de reden dat men de prijs van grondstoffen als goud en zilver zo laag als mogelijk wilt houden.

Peter legt verder uit hoe de COMEX totaal de afgrond in kan gaan. De kans is zeer onwaarschijnlijk dat de overheid de COMEX gaat redden om iedereen uit te betalen die long gaat op zilver en goud, tenzij ze natuurlijk hyperinflatie op hun programma hebben staan. Dit kan nog wel eens spannend worden!

Bron: Cash.be
Geplaatst: zondag 11 april 2010

GOUDPRIJS stijgt tot boven 1150 dollar, beleggers vrezen escalatie Griekenland-crisis

De GOUDPRIJS is gisteren hoger gesloten en dat voor de vijfde dag op rij. Er is opnieuw een sterke vraag naar fysiek goud, terwijl het goud daarnaast ook als veilige vluchthaven wordt beschouwd tegen de achtergrond van de Griekenland-affaire.

Veel beleggers zijn echter bezig om zich in te dekken tegen onverwachte gebeurtenissen en dus wordt er niet gelet op de stijging van de dollarkoers. Unni verwacht dat er op langere termijn een negatieve correlatie tussen goud en dollar zal blijven bestaan.

Bron: Xander Nieuws
Geplaatst: zondag 11 april 2010

Landen worden één voor één doelbewust financieel kapot gemaakt

Volgens goudexpert en beleggingsveteraan Jim Sinclair staat het financieel omvallen van IJsland en Griekenland niet op zichzelf, maar zijn zij feitelijk de eerste slachtoffers van het plan van s werelds machtigste financiële instituten om alle landen financieel ten onder te laten gaan, zodat de weg vrij gemaakt wordt voor één wereldomvattend financieel systeem met één centrale bank, en uiteindelijk één wereldregering.

Goudspecialist Jim Sinclair blijft gezien alle uiterst zorgelijke ontwikkelingen benadrukken dat goud, écht goud, de enige waardevaste valuta van de toekomst is en daarom als verzekeringspolis moet worden beschouwd. Bij een Grieks faillissement zou de GOUDPRIJS zelfs in één klap met $ 200 dollar kunnen stijgen. Hij adviseert iedereen om nu nog in goud te investeren, omdat het nu nog steeds te krijgen is. Aan het einde van 2010 zou de goudmarkt namelijk wel eens op slot kunnen gaan, omdat dan erkend zal moeten worden dat de vraag het aanbod vele malen overtreft.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$