EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
Bron: BNR.nl
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goudprijs.
Artikel 2586 tot 2590
Geplaatst op: zondag 19 september 2010

Platina – het andere edelmetaal

Goud en zilver zijn de niet enige edelmetalen. Zouden we alleen naar de prijs kijken dan is platina zelfs de meest edele van de drie. De prijs van één gram platina is op dit moment bijna €8 hoger dan de één gram GOUDPRIJS en niet lang geleden was het verschil zelfs €17. Maar er zijn andere factoren dan de prijs die moeten worden meegewogen.

Lees verder op Vrijspreker.nl
Geplaatst op: maandag 13 september 2010

Goud blijf stijgen, ongeacht economie

De GOUDPRIJS zal blijven stijgen, ongeacht wat de economie doet. Nog voor het einde van dit jaar zal de prijs voor goudfutures stijgen tot 1500 dollar per troy ounce.

Dat zeggen analisten in en peiling die is afgenomen door Bloomberg.

Ze houden het op een stijging dit jaar van nog eens 18 procent ten opzichte van het op 21 juni bereikte record van 1.266,50 dollar.

Beleggers kopen vooral fysiek goud. Eén van hen is George Soros, de hedgefondsmanager heeft 5,24 miljoen aandelen in het ETF-fonds SPDR Gold Trust.

Lees verder op FondsИieuws
Geplaatst op: vrijdag 3 september 2010

GOUDPRIJS naar $1500 denken analisten

De GOUDPRIJS is dit jaar al met 14% gestegen, maar analisten denken dat de koers van goud nog verder kan stijgen, tot de psychologische grens van $1500. Het voorlopige record van dit jaar werd afgelopen 21 juni bereikt, toen de actuele GOUDPRIJS $1.265,30 per ounce noteerde op de Comex in New York. Als de koers van het goud dit jaar hoger sluit dan eind vorig jaar, zal dat het voor het 10e jaar op rij zijn dat de GOUDPRIJS stijgt.

Lees verder op ForexNews
Geplaatst op: donderdag 2 september 2010

Goud op het hoogste podium

Het is nog maar een paar maanden geleden dat de euro er niet zo best op stond. Griekenland zakte hevig door het ijs en andere eurolanden als Spanje, Italië, Ierland en Portugal hoorden het ijs onder hun voeten vervaarlijk kraken. Doemvoorspellingen over het mogelijke einde van de euro zorgden voor een grote waardedaling van de munt en beleggers zochten en masse hun heil in het goud. De GOUDPRIJS brak records. Inmiddels is de grootste kou rond de euro uit de lucht. Maar de GOUDPRIJS weet van geen zakken.

Lees verder op Wegwijs.nl
Geplaatst op: zondag 29 augustus 2010

Wat als goud ‘door het dak gaat’?

Stel even, er is een gebeurtenis waardoor ineens de GOUDPRIJS (of de zilverprijs) extreem omhoog knalt. Wat moet je dan met je goud en zilver? Verkopen? Maar zodra je dat doet, dan krijg je weliswaar heel veel papier geld in de vorm van euro’s of dollars, maar wil je die dan wel?

Lees verder op Beurz.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs