EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
63
kliks
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goudprijs.
Artikel 2591 tot 2595
Geplaatst op: zondag 29 augustus 2010

Wat als goud ‘door het dak gaat’?

Stel even, er is een gebeurtenis waardoor ineens de GOUDPRIJS (of de zilverprijs) extreem omhoog knalt. Wat moet je dan met je goud en zilver? Verkopen? Maar zodra je dat doet, dan krijg je weliswaar heel veel papier geld in de vorm van euro’s of dollars, maar wil je die dan wel?

Lees verder op Beurz.com
Geplaatst op: zaterdag 28 augustus 2010

China, sparen, goud en sociale zekerheid

In september 2009 maakte de Chinese centrale bank bekend dat zij haar goudreserves had verhoogd van 400 ton naar 1054 ton. Dit was het begin van de sterke stijging van de GOUDPRIJS die nog steeds aanhoudt en werd internationaal gezien als een belangrijk signaal.  Minder bekend is dat de Chinese bevolking in vergelijking met de centrale bank grotere kopers van goud zijn.

Lees verder op GoudMarkt.nl
Geplaatst op: zaterdag 28 augustus 2010

Is zilver een goede belegging?

Sinds 2009 is de zilverprijs met bijna 70% gestegen!! De GOUDPRIJS steeg in dezelfde periode met slechts 40%. Een ounce zilver is in 2010 al met 5% gestegen en noteerde recent al $ 18,50. Door toenemende vraag van industriële kant kan de zilverprijs op verdere steun rekenen.

Lees verder op Todio.nl
Geplaatst op: donderdag 26 augustus 2010

Goudmarkt pure fixtie

Volgens Adrian Douglas bestaat er geen goudmarkt. Volgens zijn gegevens werd vanaf 1919 vanuit het kantoor van N.M. Rothschild namelijk iedere dag de GOUDPRIJS in Londen bepaald door een groep handelaren. In 1961 werden dat de vertegenwoordigers van vijf grote banken.

Lees verder op BeursBox.nl
Geplaatst op: vrijdag 20 augustus 2010

Is zilver een goede belegging?

Na de run op goud storten zich steeds meer beleggers op zilver. Omdat met name van industriele kant de orderportefeuilles weer goed gevuld raken, moet met een verdere prijssteun worden gerekend voor het edelmetaal.

Sinds 2009 is de zilverprijs met bijna 70% gestegen. De GOUDPRIJS steeg met slechts 40%.

Lees verder op Todio

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs