Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2618 artikelen gevonden. Artikel 266 tot 270
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 23 juni 2016

Pensioenfondsen kijken steeds meer naar goud

Achter de schermen is de goudmarkt aan een impressionante transformatie bezig. De GOUDPRIJS had een fantastisch eerste kwartaal achter de rug met de sterkste stijging in 30 jaar. In het 2e kwartaal hapert de machine en werd het gele edelmetaal al 2 keer terug naar start gestuurd nadat het $1.300 aanraakte.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: woensdag 22 juni 2016

Is goud momenteel betere keuze dan goudmijnaandelen?

De GOUDPRIJS zal een verslechtering van de economische en politieke onzekerheid sneller weerspiegelen dan de koersen van goudmijnbedrijven en daarom gaat de voorkeur uit naar het edelmetaal in plaats van naar het aandeel. Dat schrijven analisten James Butterfill en Aneeka Gupta van ETF Securities in een nieuw rapport getiteld 'Gold to outshine gold miners’.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: maandag 20 juni 2016

Minder zorgen Brexit: GOUDPRIJS omlaag en aandelen omhoog

De financiële markten maken zich minder zorgen over een Brexit, nu de laatste peilingen wijzen op een meerderheid voor het kamp dat bij de Europese Unie wil blijven. Van de ondervraagden gaf 45% aan bij de EU te willen blijven, terwijl 42% voor een vertrek uit de Europese Unie zegt te stemmen. In een andere peiling van de Sunday Times lagen de verhoudingen op respectievelijk 44 en 43 procent, opnieuw een nipte meerderheid voor het ‘blijven’ kamp.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: vrijdag 17 juni 2016

GOUDPRIJS naar hoogste niveau in drie jaar

De GOUDPRIJS bereikte donderdag het hoogste niveau in meer dan drie jaar tijd, nadat de Federal Reserve bekendmaakte dat de rente nog langdurig laag zal blijven. De Amerikaanse centrale bank temperde de verwachting ten aanzien van een mogelijke renteverhoging, waardoor goud weer in de belangstelling kwam te staan als veilige haven.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: vrijdag 17 juni 2016

Goud profiteert van angst Brexit en uitspraken FED

De GOUDPRIJS brak gisteren door de $1300 en steeg door naar $1315. In zeer klorte tijd daalde de prijs $30 omdat het.....Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$