Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2625 artikelen gevonden. Artikel 276 tot 280
Bron: Marketupdate
Geplaatst: vrijdag 17 juni 2016

GOUDPRIJS naar hoogste niveau in drie jaar

De GOUDPRIJS bereikte donderdag het hoogste niveau in meer dan drie jaar tijd, nadat de Federal Reserve bekendmaakte dat de rente nog langdurig laag zal blijven. De Amerikaanse centrale bank temperde de verwachting ten aanzien van een mogelijke renteverhoging, waardoor goud weer in de belangstelling kwam te staan als veilige haven.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: vrijdag 17 juni 2016

Goud profiteert van angst Brexit en uitspraken FED

De GOUDPRIJS brak gisteren door de $1300 en steeg door naar $1315. In zeer klorte tijd daalde de prijs $30 omdat het.....

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 16 juni 2016

Er gaat iets groots gebeuren op de goudmarkt

Wat we binnenkort kunnen zien op de goudmarkt, is nog nooit eerder vertoond. Jim Rickards is een van ’s wereld grootste kenners van de financiële markten, een soort Willem Middelkoop. Hij voorspelt een immens tekort aan fysiek goud waardoor de GOUDPRIJS met $100 per dag kan stijgen.

De situatie is als volgt:

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 14 juni 2016

Goudmijnaandelen op een belangrijk keerpunt

Dit is een zeer interessante periode voor goudmijnaandelen. Na jaren lang besparen, kosten verlagen, schulden afbetalen en reorganiseren, komen veel goudmijnen op een punt dat ze weer aan groeien kunnen denken. Dit kan door interne projecten uit te breiden of door overnames. We leggen je uit wat dat betekent voor de aandeelhouders.

Nadat de GOUDPRIJS gestegen was tot meer dan $1.900 per ounce leken de bomen tot in de hemel te groeien voor de goudmijnen. Een enorme schuldenberg, slecht management en een daling van de GOUDPRIJS met 40% zorgde voor een van de donkerste periodes in de geschiedenis. Maar sinds begin dit jaar brandt de lamp opnieuw en worden de vooruitzichten weer positief.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 14 juni 2016

GOUDPRIJS in Britse pond 29% hoger in zes maanden

De GOUDPRIJS in het Verenigd Koninkrijk is de afgelopen zes maanden met 29% gestegen naar het hoogste niveau sinds 2013. Door de dreiging van een Brexit staat de waarde van het Britse pond onder druk, waardoor de GOUDPRIJS in deze valuta veel harder gestegen is dan in andere valuta. Kijken we naar de GOUDPRIJS in euro’s, dan zien we dat deze sinds het begin van dit jaar 16,4% gestegen is.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$