EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goudprijs.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord GOUDPRIJS

Geplaatst op: dinsdag 6 augustus 2019

GOUDPRIJS staat door spanning tussen VS en China even op hoogste niveau in zes jaar

De GOUDPRIJS is vandaag even tot het hoogste peil in zes jaar gestegen, door de escalatie van het handelsconflict tussen de VS en China.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 6 augustus 2019

Grafiek: Staat zilver aan de vooravond van een gigantische prijsstijging?

De edelmetalen wisten tijdens de voorbijgaande weken goede zaken te doen. Zo wist de GOUDPRIJS een maand geleden opwaarts uit te breken en ook de zilverprijs lijkt aan de vooravond te staan van een opwaartse uitbraak. En die potentiële uitbraak mogen beleggers niet uit het oog verliezen.

Een jaar geleden waren er maar weinig beleggers te vinden die geïnteresseerd waren in edelmetalen. Door de tegenvallende prestaties van de edelmetalen hadden veel beleggers het vertrouwen er in verloren. Tijdens de afgelopen maanden is die trend voorzichtig aan gedraaid. Met name de goudmarkt is voor veel beleggers ineens weer interessant geworden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 1 augustus 2019

Het komende decennium is in het voordeel van de GOUDPRIJS

Op dit moment wordt er hoofdzakelijk gesproken over de geweldige prestatie van de aandelenmarkten dit jaar. Een groot deel van de media geeft vandaag de dag geen enkele aandacht meer aan de bewegingen binnen de goudmarkt. Toch weet de GOUDPRIJS tot nu toe dit jaar beter te presteren dan heel wat beurzen. En ook het aankomende decennium ziet er fantastisch uit voor het gele edelmetaal.

De GOUDPRIJS noteert op dit moment ruim 10% hoger dan de slotstand van 2018. Gezien de geweldige prestatie van de meeste aandelenmarkten is de prestatie bij de GOUDPRIJS wel bijzonder te noemen. Over het algemeen weet de GOUDPRIJS namelijk juist goede zaken te doen indien de beurzen onder druk staan. Toch is daar op dit moment geen sprake van.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 31 juli 2019

Goudvoorraad Rusland stijgt naar $100 miljard

De waarde van de goudreserve van Rusland kwam in juni voor het eerst uit op meer dan $100 miljard, zo blijkt uit nieuwe cijfers van de Russische centrale bank. De waarde van de goudvoorraad steeg niet alleen door de aankoop van 18,66 ton goud in de maand juni, maar ook door de stijging van de GOUDPRIJS.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: donderdag 25 juli 2019

Zilver was in vergelijking met aandelen slechts één keer eerder zo goedkoop

De zilverprijs wist tijdens de afgelopen week goede zaken te doen. Voor het eerst sinds tijden wist zilver een betere prestatie af te leveren dan goud. En dat was ook wel hard nodig, want de GOUDPRIJS is de afgelopen tijd behoorlijk uitgelopen op de zilverprijs. Zilver lijkt op dit moment zwaar ondergewaardeerd te zijn. Helemaal in vergelijking met aandelen.

De zilverprijs wist tijdens de afgelopen handelsweek met enkele procenten in waarde te stijgen. En daarmee wist de zilvermarkt goede zaken te doen. Toch weten de meeste zilvermijnaandelen dit jaar nog wel altijd minder goed te presteren dan de meeste goudmijnaandelen. En dat is ook niet verwonderlijk, want de GOUDPRIJS wist tijdens de afgelopen weken hoofdzakelijk de aandacht naar zich toe te trekken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs