Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2615 artikelen gevonden. Artikel 301 tot 305
Bron: Goudstandaard
Geplaatst: maandag 2 mei 2016

GOUDPRIJS boven $1.300 per troy ounce

De GOUDPRIJS bereikte vandaag voor het eerst sinds januari 2015 weer een niveau van $1.300 per troy ounce. Een zwakkere dollar en de verwachting dat centrale banken nog langdurig vast zullen houden aan een ruimer monetair beleid speelt het edelmetaal in de kaart als veilige haven. Dit jaar is de GOUDPRIJS al 20% gestegen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 30 april 2016

GOUDPRIJS ruikt $1.300 – 3 dingen die je moet weten

Als je wilt weten waar de prijs naartoe gaat, moet je de kopers volgen. Terwijl velen nog sceptisch zijn tegenover de stijging van de GOUDPRIJS, zouden ze beter op de kar springen als ze de kopers zouden zien. Dit is je kans!

Bron: GoudVergelijken.nl
Geplaatst: donderdag 21 april 2016

Zilver toont zich opnieuw manisch: +4% !

Het best presterende edelmetaal dit jaar gaat ook vandaag weer volledig los. Er is haast geen indicator dat voorspelt dat zilver de weg naar beneden zou kunnen gaan opzoeken.

Vanmorgen al tikte het witte edelmetaal tegen de $17,60 dollar om vervolgens iets af te koelen, maar zojuist heeft zilver besloten voor goud te gaan.

De prijs schommelt nu opnieuw rond dit punt en heeft bijna op $17,70 dollar gestaan.

Het zet er opnieuw rooskleurig uit voor het ondergewaardeerde witte goedje dat nog steeds wat goed te maken heeft met de GOUDPRIJS dat een buitengewoon sterk eerste kwartaal heeft neergezet. Het is nu duidelijk de beurt aan zilver!

Ook goud mogen we niet uit het oog verliezen dat ook dit kwartaal zal laten zien een gedegen belegging te zijn. Vandaag betaal je al weer ruim $20 meer voor 1 troy ounce goud.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 20 april 2016

Vraag naar goud op het hoogste niveau sinds 2012

Een aantal maanden geleden had haast iedereen u uitgelachen als u op een verjaardagsfeestje had verteld dat u goud in uw portefeuille had zitten. Een belegging in goud is de afgelopen jaren door de meeste mensen verafschuwd en deze pessimistische stemming heeft uiteraard alles te maken met de duikeling van de GOUDPRIJS.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 19 april 2016

Deze grafiek werkt als een rode lap op een gouden stier!

De GOUDPRIJS lijkt zich, na enkele weken van consolidatie, op te maken voor de volgende rit omhoog. Ook goudmijnaandelen geven amper een krimp. Dit was ooit wel anders, zullen vaste lezers van Slim Beleggen nog herinneren.

Hoe anders is deze goudmarkt.

Wij kregen na onze opmerkelijk mailing van dit weekend ook enkele vragen, waar precies de verandering voor goud vandaan komt?Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$