Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2627 artikelen gevonden. Artikel 321 tot 325
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 18 april 2016

Dit is het sterkste koopsignaal voor zilver in bijna 10 jaar

Tot voor kort was goud het best presterende actief op de financiële markten. De GOUDPRIJS heeft het beste kwartaal achter de rug in 30 jaar. Maar goud werd recent onttroont, nu is zilver de Koning van de beurs. En dit lijkt nog maar het begin te zijn.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: zaterdag 16 april 2016

Zilverprijs stijgt Goud voorbij

De zilverprijs is in het eerste kwartaal achter gebleven ten opzichte van de GOUDPRIJS. In de afgelopen 11 handelsdagen steeg....

Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 15 april 2016

Deutsche Bank erkent manipulatie goud- en zilverprijs

Deutsche Bank heeft een schikking getroffen voor het manipuleren van de zilverprijs, zo schrijft Reuters. Ook geeft de bank toe dat de GOUDPRIJS jarenlang door een klein groepje banken gemanipuleerd werd, waaronder Deutsche Bank. Daarmee krijgen zilverbeleggers eindelijk hun gelijk, nadat ze jaren door de Amerikaanse toezichthouder aan het lijntje gehouden werden. Ook opvallend is dat Deutsche Bank de aanklagers gaat helpen, door meer informatie te delen over andere banken.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 13 april 2016

HSBC: “Koop goud”

De gedachten over de kansen binnen de goudsector lijken de afgelopen maanden wel 180 graden gedraaid te zijn. Terwijl de meeste zakenbanken vorig jaar nog van mening waren dat de goudsector vermeden moest worden, zien we op dit moment dat juist zakenbanken koopposities beginnen aan te raden.

Deze complete draai heeft vooral te maken met de overtuigende opwaartse beweging die de GOUDPRIJS in gang heeft gezet. De afgelopen weken hebben we te maken gehad met de nodige consolidatie, maar de kans is groot dat we ook in de nabije toekomst verder in waarde zullen gaan stijgen.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: woensdag 13 april 2016

Zilverprijs stijgt 6,5% in drie dagen

De zilverprijs is de afgelopen drie dagen met 6,5% gestegen tot €461 per kilogram. Dat is het hoogste niveau sinds oktober vorig jaar. Ook doet zilver het opeens veel beter dan goud, want de GOUDPRIJS steeg in dezelfde periode met slechts 1,6% naar €1.105 per troy ounce. Sinds het begin van dit jaar maakte goud een indrukwekkende rally van ongeveer 20%, maar bleef de zilverprijs achter.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$