Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2627 artikelen gevonden. Artikel 36 tot 40
Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 7 juli 2017

UBS ziet GOUDPRIJS op 1200 dollar als goed instapmoment

Het Zwitserse UBS raadt haar klanten aan goud te kopen als de prijs verder zakt tot ongeveer $1.200 per troy ounce. Analist Wayne Gordon verwacht dat de reële rente op korte termijn zijwaarts zal bewegen, waardoor de GOUDPRIJS rond het huidige prijsniveau van $1.200 tot $1.300 per troy ounce zal blijven schommelen.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: dinsdag 4 juli 2017

GOUDPRIJS naar laagste niveau in vijftien maanden

De GOUDPRIJS ging maandag met meer dan een procent onderuit en bereikte daarmee het laagste niveau sinds maart vorig jaar. Op het moment van schrijven staat de prijs op €1.078 per troy ounce (€34.680 per kilo), ruim twee procent lager dan de koers van begin dit jaar. De prijsdaling is grotendeels te verklaren door de koerswijziging van verschillende centrale banken.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: maandag 3 juli 2017

De goudmarkt lijkt rustig

De goudmarkt lijkt rustig, maar schijn bedriegt. Er is iets uitzonderlijks gaande in de goudmarkt.

Bij het begin van de week moest de markt een uitzonderlijk groot verkooporder verwerken, goed voor meer dan 1 miljoen ounces in enkele seconden. De prijs kreeg meteen een opdoffer van 20 USD.

In de afgelopen jaren was een dergelijke klap goed om het neerwaartse parcours in te zetten. We hebben nu enkele dagen afgewacht, maar het lijkt de goudmarkt niet meer te raken.

De GOUDPRIJS staat terug op het ‘oude’ niveau.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 30 juni 2017

Mysterie op de goudmarkt: zorgde een 'fat finger' voor enorme verkoopgolf?

Maandagmiddag dook op de internationale beurzen de GOUDPRIJS plots fors naar beneden, nadat er op een minuut tijd een enorme verkoopgolf werd waargenomen. Beurshandelaars staan voor een raadsel en vragen zich af of een zogenaamde 'fat finger' de oorzaak is.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 30 juni 2017

ABN Amro voorziet stijging GOUDPRIJS naar $1400

De GOUDPRIJS in euro is de laatste weken sterk gedaald, maar in dollars uitgedrukt weet het edelmetaal geen duidelijke richting te kiezen. Toch zullen de positieve factoren later dit jaar echter de overhand krijgen, zo verwacht analist Georgette Boele van de ABN Amro.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$