EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goudprijs.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord GOUDPRIJS

Geplaatst op: woensdag 19 februari 2020

GOUDPRIJS stijgt boven 1.600 dollar uit angst voor economische gevolgen Coronavirus

De toeloop op goud, dat geldt als ‘veilige haven’ voor beleggers, blijft aanhouden. De prijs van een ounce (31,1 gram) goud steeg woensdag tot 1.605 dollar (1486 euro).

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 17 februari 2020

Is de EUR/USD op weg naar pariteit?

De EUR/USD staat al maanden onder druk. In het jaar 2017 leek een stevige bodem gezet te zijn, maar dat is nu nog sterk te betwijfelen. Door de koersdaling van de afgelopen maanden is de EUR/USD immers niet ver verwijderd meer van het dieptepunt dat aan het begin van 2017 bereikt werd. En een zwakkere EUR/USD kan ook grote gevolgen gaan hebben voor de GOUDPRIJS.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 14 februari 2020

GOUDPRIJS naar 1.800 dollar per troy ounce?

De GOUDPRIJS noteert momenteel onder de 1.600 dollar maar analisten van Midas Touch Consulting verwachten dat dit niet lang meer zal blijven duren. Eens de grens doorbroken is, ligt de weg naar hogere prijzen open. Analist Florian Grummes verwacht een GOUDPRIJS van 1.800 dollar en benadrukt dat de ‘gold bulls’ de markt onder controle hebben en elke dip opkopen.

Florian Grummes, analist bij Midas Touch Consulting, is een rasechte ‘gold bull’ en verwacht dat de GOUDPRIJS tegen de lente zal gaan stijgen tot 1.800 dollar per troy ounce. Dit lijkt momenteel onmogelijk vermits de GOUDPRIJS nog onder de 1.600 dollar noteert, maar hij verwacht dat, eens dit plafond doorbroken wordt, de weg naar hogere prijzen volledig openligt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 11 februari 2020

GOUDPRIJS op hoogste niveau in jaren door vrees coronavirus

De prijs van goud gaat al vier handelsdagen op rij omhoog door de onrust op de financiële markten vanwege de opmars van het nieuwe coronavirus. Het aantal doden en besmettingen door de besmettelijke longziekte blijft maar stijgen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 11 februari 2020

Zilvermijnaandelen beschikken nog over voldoende potentieel

In het jaar 2011 wist de zilversector een stevige top neer te zetten. Sinds dat moment hebben de zilvermijnaandelen aanzienlijk veel terrein moeten inleveren. Het jaar 2016 leek het jaar van de wederopstanding te worden, maar ook die herstelbeweging duurde uiteindelijk maar iets meer dan 6 maanden. Is de zilversector nog wel koopwaardig?

Tijdens het afgelopen jaar wist de GOUDPRIJS goede zaken te doen. Zo wist de GOUDPRIJS te stijgen tot boven het niveau dat in 2016 bereikt werd. Bij de GOUDPRIJS was er daarom ook sprake van een zogenoemde ‘opwaartse uitbraak’. Het kleine broertje van het gele edelmetaal, zilver, heeft het een stuk lastiger. Bij de zilverprijs is er officieel nog geen sprake van een ‘opwaartse uitbraak’.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs