Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2613 artikelen gevonden. Artikel 381 tot 385
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 12 februari 2016

Het is weer zover: mensen staan aan te schuiven om goud te kopen

De GOUDPRIJS gaat bijna kaarsrecht omhoog dit jaar uit vrees voor een nieuwe financiële crisis. Maar deze week is de manie compleet. Enkele goudhandelaren verklaren aan het Britse Telegraph dat bankiers en mensen weer staan aan te schuiven om goud te kopen.

BullionByPost, de grootste Britse online goudhandelaar, verkocht deze week op 1 dag voor £5,6 miljoen goud. Dit is meer dan het vorige dag record van £4,4 miljoen in oktober 2014. BullionByPost neemt orders tot £25.000 aan via de website en hoger via de telefoon.

Sinds eind vorig jaar neemt de interesse toe zegt oprichter Rob Halliday-Stein, maar deze week is het knotsgek. Hij voegde er nog aan toe dat sommige bankiers ongewoon hoge orders plaatsen.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: donderdag 11 februari 2016

GOUDPRIJS stijgt $189 per oz

De GOUDPRIJS maakte vandaag een van de sterkste stijgingen mee sinds 2008.....

Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 11 februari 2016

GOUDPRIJS naar hoogste niveau in een jaar

De GOUDPRIJS heeft deze week eindelijk de negatieve trendlijn vanaf 2013 weten te doorbreken. In dollars steeg de prijs met 3,36% naar $1.234,79 per troy ounce, het hoogste niveau in een jaar tijd. Sinds het begin van dit jaar is de prijs van het gele metaal in dollars met 12,7% gestegen, waarmee de daling van vorig jaar volledig is weggewerkt.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 11 februari 2016

De GOUDPRIJS blijft maar doorstijgen

Enkele dagen geleden gepubliseerd op GoudVergelijken.nl

[...]

In de negen meest gebruikte valuta’s is goud dit jaar tussen 8,3% en 16,3% gestegen. In de Japanse Yen steeg goud 8,3%. De GOUDPRIJS steeg het hardst in de Australische Dollar. Deze stijging komt uit op 16,3%.

[...]

Bron: z24.nl
Geplaatst: donderdag 11 februari 2016

En dit is hoe de MSM schrijft over goud: GOUDPRIJS is paniekindicator, vraag blijft zwak

En dit is hoe de MSM schrijft over goud:

De GOUDPRIJS fungeert dit jaar weer als paniekindicator op de beurs. De onderliggende vraag naar het edelmetaal is echter zwak.

Uit een donderdag gepubliceerd rapport van de World Gold Council, een organisatie die wordt gesteund door de goudindustrie om het eigendom van het edelmetaal te promoten, blijkt dat de vraag naar goud in 2015 voor het vierde jaar op rij is afgenomen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$