EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goudprijs.
Artikel 386 tot 390 met de

betekenis van het woord GOUDPRIJS

Geplaatst op: dinsdag 19 april 2016

Beleid Federal Reserve zorgt voor hogere GOUDPRIJS

Marktkenners beweren dat de Federal Reserve langer dan normaal vasthoudt aan het huidige monetaire beleid. Hoewel bekend is dat de Amerikaanse centrale bank veel tijd nodig heeft om van koers te veranderen, zorgt het getreuzel voor wat onrust bij beleggers en investeerders, alleszins een goede zaak voor de GOUDPRIJS.

Met de meest recente renteverhoging achter de rug, lijkt het er op dat de Federal Reserve het roer heeft omgegooid, maar niets is minder waar want de rente blijft immers aan de extreem lage kant. De voornaamste reden voor het getreuzel van Fed-president Janet Yellen is de zorg omtrent de lage inflatie.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 19 april 2016

China lanceert GOUDPRIJS fixing in yuan

China heeft sinds vandaag een eigen GOUDPRIJS fixing in Chinese yuan. Daarmee is de grootste afzetmarkt van fysiek goud ter wereld niet meer afhankelijk van Londen, waar de GOUDPRIJS alleen in euro's, dollars en ponden wordt vastgesteld. Nu China een eigen referentieprijs voor goud heeft kan ze misschien ook meer invloed uitoefenen op de wereldwijde goudmarkt.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: dinsdag 19 april 2016

UPDATE: Zilver gaat met DIK +5% volledig uit zijn plaat! Goud $20 erbij!

Het beste dagresultaat tot nu toe dit jaar. Zilver gaat compleet uit zijn plaat. Niet enkel vandaag, maar al het hele jaar vertoonde deze grondstof tezamen met goud signalen enorm te willen uitbreken

Het beste dagresultaat tot nu toe dit jaar. Zilver gaat compleet uit zijn plaat. Niet enkel vandaag, maar al het hele jaar vertoonde deze grondstof tezamen met goud signalen enorm te willen uitbreken

Er lijkt voorlopig geen einde te komen aan de opmars van edelmetalen.

Zowel de GOUDPRIJS alsook de zilverprijs maakten vanmorgen een bijzondere uitschieter waarna de zilverprijs met 2,5% naarboven uitbrak

De zilverprijs schoot omhoog van $16,20 dollar naar bijna $17 dollar om vervolgens weer ietsjes te corrigeren naar $16,65 dollar per troy ounce.

Ook de GOUDPRIJS, die zich iets minder uitbundig uitlaat, zet zijn klim rustig voort. De gouprijs noteerde al een dikke procent hoger en ging vanmorgen al per troy ounce voor $1242 dollar over de toonbank.

Daarna leek er een gematigde consolidatie ingezet te worden, waarbij de zilverprijs toch liever het pad naar boven uitzocht.

Ondertussen staat de zilverprijs op tilt en noteert 5% hoger! Goud noteert ruim $20 dollar hoger en de storm lijkt nog niet te zijn gaan liggen.

Lees verder op GoudVergelijken.nl
Geplaatst op: maandag 18 april 2016

Dit is het sterkste koopsignaal voor zilver in bijna 10 jaar

Tot voor kort was goud het best presterende actief op de financiële markten. De GOUDPRIJS heeft het beste kwartaal achter de rug in 30 jaar. Maar goud werd recent onttroont, nu is zilver de Koning van de beurs. En dit lijkt nog maar het begin te zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 16 april 2016

Zilverprijs stijgt Goud voorbij

De zilverprijs is in het eerste kwartaal achter gebleven ten opzichte van de GOUDPRIJS. In de afgelopen 11 handelsdagen steeg....

Lees verder op The Bullion House
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs