Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2625 artikelen gevonden. Artikel 391 tot 395
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 15 februari 2016

De winnaar van negatieve rentevoeten: Goud!

Het spook der negatieve rentevoeten waart rond over heel de wereld. Het heeft de financiële markten in zijn greep en groeit iedere dag. De grootste winnaar van dit griezelverhaal is tot op heden nog steeds de GOUDPRIJS.

Vorige week donderdag nog steeg de GOUDPRIJS 4,5% tot bijna $1.250. Hiermee doorbrak het met kracht een neerwaarts trendkanaal. Het gele edelmetaal staat al 15% in het groen dit jaar terwijl de aandelenmarkt maar geen kopers lijkt te vinden.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: vrijdag 12 februari 2016

GOUDPRIJS naar recordniveau ten opzichte van olie

De GOUDPRIJS is deze week gestegen naar een nieuwe all-time high ten opzichte van een andere belangrijke grondstof in de wereld, namelijk olie. Op het moment van schrijven krijg je meer dan 46 vaten ruwe olie voor een troy ounce goud, een niveau dat zelfs in de financiële crisis van 2008 en de oliecrisis van 1973 niet bereikt werd.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 12 februari 2016

Het is weer zover: mensen staan aan te schuiven om goud te kopen

De GOUDPRIJS gaat bijna kaarsrecht omhoog dit jaar uit vrees voor een nieuwe financiële crisis. Maar deze week is de manie compleet. Enkele goudhandelaren verklaren aan het Britse Telegraph dat bankiers en mensen weer staan aan te schuiven om goud te kopen.

BullionByPost, de grootste Britse online goudhandelaar, verkocht deze week op 1 dag voor £5,6 miljoen goud. Dit is meer dan het vorige dag record van £4,4 miljoen in oktober 2014. BullionByPost neemt orders tot £25.000 aan via de website en hoger via de telefoon.

Sinds eind vorig jaar neemt de interesse toe zegt oprichter Rob Halliday-Stein, maar deze week is het knotsgek. Hij voegde er nog aan toe dat sommige bankiers ongewoon hoge orders plaatsen.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: donderdag 11 februari 2016

GOUDPRIJS stijgt $189 per oz

De GOUDPRIJS maakte vandaag een van de sterkste stijgingen mee sinds 2008.....

Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 11 februari 2016

GOUDPRIJS naar hoogste niveau in een jaar

De GOUDPRIJS heeft deze week eindelijk de negatieve trendlijn vanaf 2013 weten te doorbreken. In dollars steeg de prijs met 3,36% naar $1.234,79 per troy ounce, het hoogste niveau in een jaar tijd. Sinds het begin van dit jaar is de prijs van het gele metaal in dollars met 12,7% gestegen, waarmee de daling van vorig jaar volledig is weggewerkt.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$