Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2594 artikelen gevonden. Artikel 401 tot 405
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 7 januari 2016

UBS: ‘GOUDPRIJS gaat exploderen’

Het jaar 2015 was behoorlijk volatiel voor de beurzen, en ook in dit nieuwe jaar is deze trend voortgezet. Zo daalden de Europese en Amerikaanse beurzen gisteren opnieuw flink in waarde. Door deze heftige bewegingen maken veel analisten zich zorgen over de toekomst van de aandelenmarkten. Zakenbank UBS is van mening dat we op dit moment niet naar de aandelenmarkten moeten kijken, maar naar de ontwikkelingen in de goudsector.

Zo komen Michael Riesner en Marc Müller tot de conclusie dat de GOUDPRIJS de komende jaren wel eens opzoek zou kunnen gaan naar hogere toppen. Zij ondersteunen hun mening door middel van de bovenstaande grafiek. Op deze grafiek is te zien dat er op de maandgrafiek sprake is van een positieve divergentie bij de RSI-indicator en dat daarnaast de kans op een cyclusbodem toeneemt. Deze bodem komt immers vaak elke 8 jaar voor. En gezien de tellingen van UBS zou in 2016 de nieuwe bodem neergezet moeten worden. Houd dus vooral de GOUDPRIJS goed in de gaten.

>> Ontdek hoe u kunt profiteren van een stijgende GOUDPRIJS

Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 7 januari 2016

In deze valuta staat de GOUDPRIJS op recordhoogte

De GOUDPRIJS is de laatste dagen behoorlijk gestegen, maar in euro’s en dollars staat de koers nog steeds een stuk lager dan het recordniveau van een aantal jaar geleden. Toch zijn er ook valuta waarin goud op dit moment nieuwe records neerzet...

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: woensdag 6 januari 2016

China legt GOUDPRIJS fixing op aan banken

Buitenlandse banken die actief zijn op de Shanghai Gold Exchange worden door de overheid onder druk gezet om mee te doen aan de nieuwe Chinese GOUDPRIJS fixing. Doen ze dat niet, dan worden er mogelijk beperkingen opgelegd aan de hoeveelheid goud die ze via de goudbeurs mogen verhandelen.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: woensdag 6 januari 2016

Goudanalist die exact de GOUDPRIJS voorspelde

Deze goudanalist voorspelde exact de GOUDPRIJS in 2015. Voor 2016 en 2017 is zijn koersdoel...

Bron: Marketupdate
Geplaatst: woensdag 6 januari 2016

Verlies AEX loopt verder op, GOUDPRIJS stijgt

Het verlies op de AEX is deze ochtend opgelopen tot 2,2%. Beleggers zijn nerveus geworden door de grote koersdaling van Chinese aandelen en door de oplopende spanningen tussen Saoedi-Arabië en Iran. De nervositeit op de financiële markten kent vooralsnog ook winnaars, want goud en zilver staan ook vandaag weer in de plus.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$