EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goudprijs.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord GOUDPRIJS

Geplaatst op: maandag 23 april 2018

GOUDPRIJS gaat mogelijk hard op de rem

Een interessante cocktail van indicatoren wijst er mogelijk op dat het krachtige koersverloop van goud slechts een schijnbeweging geweest is. Hoewel de geopolitieke spanningen hoog oplopen, laten de sterke wereldwijde economische cijfers zich voorlopig niet intimideren. Toch zijn er redenen om goud aan te houden.

Lees verder op GoudPortal.nl
Geplaatst op: dinsdag 17 april 2018

Gundlach: ‘Goud staat voor een $1.000-uitbraak’

Jeffrey Gundlach, die bij DoubleLine Capital meer dan $100 miljard onder beheer heeft, is al langere tijd positief over goud. In een recente presentatie legt hij 2 bewijsstukken op tafel die aantonen dat de GOUDPRIJS aan de vooravond staat van een uitbraak die het gele edelmetaal $1.000 hoger kan katapulteren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 16 april 2018

Conflict in Syrië kan GOUDPRIJS een flinke ‘boost’ geven

Het conflict in Syrië doet de gemoederen escaleren tussen de Verenigde Staten van Amerika en Rusland. Dat is ook te merken aan de GOUDPRIJS. De geopolitieke spanningen hebben een invloed op beleggers waardoor ze meer geneigd zijn hun kapitaal in een ‘veilige haven’ te steken. Goud kan de komende weken een flinke duw in de rug krijgen als de situatie niet de-escaleert.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 13 april 2018

Grafiek: “GOUDPRIJS kan terug naar het niveau van 2011”

Al wekenlang is er bij de GOUDPRIJS een zijwaartse trend waarneembaar. Het gele edelmetaal wist zich goed staande te houden tijdens de afgelopen handelsweken en daarnaast was er tijdens de afgelopen handelsdagen zelfs sprake van een overtuigende opwaartse beweging. Ondanks het feit dat het merendeel van de analisten geen aandacht schenkt aan het gele edelmetaal, kan de GOUDPRIJS in de nabije toekomst gaan verrassen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 13 april 2018

Oorlogsretoriek geeft goud (tijdelijk) vleugels

De oorlogsretoriek van de Amerikaanse president Trump gaf de GOUDPRIJS vleugels. Alleen was het effect maar tijdelijk.

De oorlogsretoriek van de Amerikaanse president Trump gaf de GOUDPRIJS vleugels. Alleen was het effect maar tijdelijk.

De edelmetalen hebben er een bewogen week opzitten en dit heeft vrijwel uitsluitend te maken met de ontwikkelingen op geopolitiek vlak. Enerzijds is er de dreigende handelsoorlog tussen de Verenigde Staten en China die een negatieve impact heeft op het sentiment bij investeerders.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs