EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Er zijn 0 artikelen gevonden met het woord great depression.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord GREAT DEPRESSION

Geplaatst op: donderdag 2 juni 2011

Yastrow: We Are on the Verge of a Great, GREAT DEPRESSION [video]

Deze paniek video vonden wij via de website Beurs.com

Deze paniek video vonden wij via de website Beurs.com

The news that frequent CNBC guest Peter Yastrow of Yastrow Origer (and formerly with DT Trading) told CNBC that We’re on the verge of a great, GREAT DEPRESSION. The [Federal Reserve] knows it is going viral today.

Lees verder op George Washington 2
Geplaatst op: maandag 6 december 2010

De Bankrun van dinsdag 7 december

[...]

In de jaren ‘30 mondde bankruns uit in een bankencrisis en de GREAT DEPRESSION. In 2001 ging het in Argentinië helemaal fout en in 2007 en 2008 kregen onder andere Northern Rock, Bear Stearns en de IJslandse bank Landsbanki te maken met een bank run. De bankrun die u allemaal waarschijnlijk nog zeer goed herinnert is de val van de DSB. Op 1 oktober 2009 deed Pieter Lakeman een oproep aan klanten van de DSB om alle spaartegoeden op te nemen. In de tien volgende dagen werd er in totaal zo’n 600 miljoen euro onttrokken. Op 19 oktober ging de DSB Bank failliet.

In Ierland wordt momenteel veel geld opgenomen en in een sok onder het bed gelegd. Het vertrouwen in de banken is daar gedaald tot onder het vriespunt. En hierdoor crashen de aandelen van de Ierse banken. Het is maar goed dat Ierland de 85 miljard aan steun heeft gekregen. Dit geld zal voor een deel gebruikt worden om de banken overeind te houden. Naar verluidt is er in de afgelopen maanden al 13 miljard euro weggehaald bij Anglo Irisch Bank en bij de Bank of Ireland namen klanten 10 miljard euro van hun spaargelden op.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 28 augustus 2010

Geen tweede recessie, maar depressie

Terwijl veel analisten er langzaam van overtuigd raken dat de tweede poot van de dubbele dip onvermijdelijk blijkt te zijn, gaat doemdenker David Rosenberg van Gluskin Sheff nog een stap verder. Er komt geen tweede recessie, maar een regelrechte depressie à la 1930. Ook in The GREAT DEPRESSION waren er periodes van positieve economische groei en oplevend optimisme over het economisch herstel die uiteindelijk niet meer bleken te zijn dan valse hoop.

Lees verder op IEX Profs
Geplaatst op: maandag 16 augustus 2010

Is this finally the economic collapse?

FORTUNE -- The GREAT DEPRESSION. Wall Street in 1987. Japan in 1997. Points of economic collapse are generally crystal clear in the rear-view mirror. Professional politicians in Japan have been telling stories for 20 years as to why they can prevent economic stagnation. In the US, the storytelling started in 2007. All the while, stock market and real-estate prices have repeatedly rallied to lower-highs, then collapsed again, to lower-lows.

Lees verder op CNN Money
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs