EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
26
kliks
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord grondstoffen.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord GRONDSTOFFEN

Geplaatst op: vrijdag 5 oktober 2018

Is koffie weer interessant voor een belegging?

De meeste GRONDSTOFFEN hebben zware jaren achter de rug liggen. Dit is ook het geval voor de koffieprijs. Tijdens de afgelopen twee jaar heeft de commodity ruim 45% aan waarde moeten inleveren. Als gevolg daarvan hebben veel beleggers de koffiemarkt de rug toegekeerd. Maar, misschien is dit wel het ideale moment om terug te keren naar deze zwaar afgestrafte markt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 2 oktober 2018

GRONDSTOFFEN bezig aan ommekeer?

Dr. Copper is weer bezig, volgens sommigen een signaal voor opwaartse aandelen in de mijnbouw, ondanks dat deze grotendeels over het hoofd worden gezien door investeerders en zelfs met angst wordt behandeld door anderen omwille van het conflict tussen de Verenigde Staten en China.

Gemiddeld presteren de Europese beurzen momenteel minder dan begin dit jaar. We zien een neerwaartse, semi-horizontale bewegingen de afgelopen maanden met als oorzaak de politieke spanningen in Italië en de zorgen omtrent de wereldeconomie door het handelsconflict.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 18 september 2018

Koffieprijs staat op op laagste niveau in 10 jaar

De koffieprijs is fors gedaald. De prijs van koffie noteert namelijk op het laagste punt in de afgelopen 10 jaar. Ten opzichte van 2011 staat de koffieprijs zelfs zo’n 70% lager. Onderstaande grafiek (via Nasdaq) laat zien dat de tendens op de internationale GRONDSTOFFENbeurzen afgelopen jaren dalende is. De grafiek zet steeds lagere toppen neer. Het volume is in de afgelopen jaren wel toegenomen. De koffieprijs noteert inmiddels onder de 100 dollar per 100 LBS (zo’n 45 kg).

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 8 september 2018

De nieuwe kolonisatie van Afrika?

China gaat nog eens 60 miljard dollar investeren in het Afrikaanse continent. Zo beloofde president Xi Jinping tijdens het ‘Forum on China-Africa Cooperation (FOCAC) in Beijing’. Deze komen bovenop eenzelfde bedrag dat in 2015 vrijgegeven werd. China breidt haar invloed op het één na grootste continent op Aarde gestadig uit. China is er vanwege de GRONDSTOFFEN. China heeft ze broodnodig, en Afrika hééft ze (met ook nood aan brood, en liefst nog enig beleg). De Chinese president noemt het “cooperation” – samenwerking, en een win-win situatie. Critici benoemen de verhouding China-Afrika dan weer als een Nieuwe Kolonisatie.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 23 augustus 2018

Dit metaal blijft parabolisch stijgen in prijs

Er zijn heel wat GRONDSTOFFEN waar je – indirect of niet – met grote regelmaat in contact komt.

Er zijn heel wat GRONDSTOFFEN waar je – indirect of niet – met grote regelmaat in contact komt.

Zo verbruikt de mensheid grote hoeveelheden olie, koper en andere GRONDSTOFFEN als bouwstenen voor verdere economische groei.

Echter zijn er nog een aantal GRONDSTOFFEN die erg nuttig blijken, maar totaal niet bekend zijn en dus misschien wel ondergewaardeerd.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs