EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord grondstoffen.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord GRONDSTOFFEN

Geplaatst op: woensdag 4 april 2018

VS wil meer dan duizend Chinese producten extra belasten

De Amerikaanse regering heeft een lijst gepubliceerd met meer dan 1.300 Chinese producten waarvoor zij de invoertarieven met 25 procent wil verhogen. Het gaat vooral om hightech-producten, waaronder halfgeleiders, pacemakers en protheses.

Ook staan er GRONDSTOFFEN voor medicijnen als insuline en antidepressiva op. De totale waarde bedraagt zo'n 50 miljard dollar.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 20 maart 2018

Een grondstof die beter beschermt tegen inflatie dan goud

Elk jaar wordt er wereldwijd een grote hoeveelheid koper gebruikt voor het produceren van een hele lijst producten, zo is koper onmisbaar bij het produceren van o.a. auto’s & elektronica en het veelzijdig potentieel maakt het een van de meest belangrijke GRONDSTOFFEN op aarde.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 20 maart 2018

JP Morgan: ‘Inflatie maakt GRONDSTOFFEN een interessante belegging’

Stijgende inflatie zal de prijzen van GRONDSTOFFEN een duw in de rug geven, inclusief de edelmetalen. Dat zeggen analisten van JP Morgan, net als beursgoeroe Jeffrey Gundlach en Jeffrey Currie van Goldman Sachs. Een van de meest aantrekkelijke GRONDSTOFFEN in dat scenario is … zilver.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 14 maart 2018

Amerikaanse rechter oordeelt dat virtuele munten ‘commodities’ zijn

Het reguleren van cryptomunten zit nog maar in zijn beginfase. Maar er lijkt toch schot in de zaak te komen in de Verenigde Staten van Amerika. Een Amerikaanse federale rechter heeft vorige week geoordeeld dat virtuele munten voortaan gereguleerd kunnen worden als GRONDSTOFFEN door de U.S. Commodity Futures Trading Commission.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 7 maart 2018

2 prominente beleggers: ‘Het is nu tijd om GRONDSTOFFEN te kopen’

Met de terugkeer van de volatiliteit op de financiële markten, maakten GRONDSTOFFEN ook een comeback. De olieprijs zit al langer in de lift, en speelt vaak de eerste viool in de revival van GRONDSTOFFEN. Maar het ziet er nu naar uit dat de rest ook begint te volgen. 2 prominente beleggers van Wall Street delen deze mening.

Wanneer we kijken naar de activa die het beste presteren sinds begin dit jaar, dan valt buiten de volatiliteit vooral op dat GRONDSTOFFEN goed presteren. 12 van de 15 beste activa komen uit de GRONDSTOFFENsector.

Iconische belegger Paul Tudor Jones zegt dat hij nu vooral harde activa en GRONDSTOFFEN wil bezitten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs