EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
26
kliks
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord grondstoffen.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord GRONDSTOFFEN

Geplaatst op: vrijdag 27 april 2018

Dit is veruit de beste belegging van 2018

Het jaar 2018 is ongeveer al voor een derde voorbij. We kunnen dus stilaan al trends beginnen waarnemen voor de rest van het jaar. Wanneer we naar onderstaande tabel kijken, valt op dat er een bepaalde activaklasse met kop en schouders bovenuit steekt dit jaar. Dat zijn namelijk: de GRONDSTOFFEN.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 26 april 2018

Hoe laag staan GRONDSTOFFEN echt gewaardeerd?

GRONDSTOFFEN bieden een unieke kans. GRONDSTOFFEN het goedkoopste in decennia. Wie laag wil kopen en hoog verkopen, moet nu GRONDSTOFFEN kopen. Het zijn maar enkele titels die je tegenwoordig leest over GRONDSTOFFEN. Maar hoe aantrekkelijk zijn GRONDSTOFFEN echt gewaardeerd?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 25 april 2018

Deze opportuniteit in GRONDSTOFFEN, krijg je maar 1 keer in je leven

Tussen het einde van de technologiebubbel in 2000 en de financiële crisis in 2008 waren GRONDSTOFFEN veruit een van de belangrijkste investeringen die je kon maken. De laatste 10 jaar zaten GRONDSTOFFEN echter in het slop. Maar de trend lijkt terug te keren. Wie GRONDSTOFFEN koopt aan het begin van een nieuwe cyclus, maakt veel kans om heel veel geld te verdienen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 19 april 2018

Kan deze vondst een grote invloed hebben op de wereldeconomie?

Japan mag spreken van een meevaller. Wetenschappers hebben namelijk een grote ontdekking gedaan die mogelijks de wereldeconomie gaat beïnvloeden. Onder het Japanse mini-eilandje Minamitorishima is er voor 16 miljoen ton aan zeldzame metalen gevonden. Deze metalen zijn van cruciaal belang in de technologie-industrie. Japan kan weldra de concurrentie aangaan met China als ze er in slagen de GRONDSTOFFEN te delven.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 19 april 2018

’s Werelds grootste technologiefonds stort zich op … Lithium

Het Japanse Softbank is met $100 miljard het grootste technologie-investeringsfonds ter wereld. Het investeerde recent nog in WeWork voor $4,4 miljard. Maar Softbank breidt nu ook uit naar GRONDSTOFFEN. En dan een technologiegrondstof in het bijzonder: Lithium.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs