EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
26
kliks
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord grondstoffen.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord GRONDSTOFFEN

Geplaatst op: woensdag 18 april 2018

Goudmijnaandelen zijn gillende koopjes!

Zo zwak als aandelen er de laatste tijd bijliggen, zo sterk presteren de GRONDSTOFFEN tegenwoordig. En niet toevallig steken de edelmetalen er met kop en schouders bovenuit. Goud (en zilver) komen uit een meerjarige consolidatie. We zitten momenteel op het einde van deze overgangsperiode, en de berenmarkt staat nu op het punt om te veranderen in een uitgesproken stierenmarkt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 9 april 2018

Paul Tudor Jones: ‘We zitten met een groot probleem’

[...] Vooraan Custer ligt een leger van bedrijfsobligaties die enorme groot zijn geworden door de ultralage rentevoeten. Dit leger ligt nu nog wat te slapen, maar de geschiedenis leert dat ze meedogenloos dodelijk kunnen zijn wanneer ze wakker schieten.

Wanneer Powel ook nog achter zich durft kijken om zich eventueel terug te trekken uit een oorlog die hij niet kan winnen, ziet hij inflatieland onder leiding van GRONDSTOFFEN.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 8 april 2018

Misschien wel de beste manier om in te spelen op een stijgende goud & koperprijs

Freeport-McMoran is een van de bekendste bedrijven in de GRONDSTOFFENsector. Dit mijnbedrijf heeft zijn hoofdkwartier in het Amerikaanse Arizona.

Freeport-McMoran is een van de bekendste bedrijven in de GRONDSTOFFENsector. Dit mijnbedrijf heeft zijn hoofdkwartier in het Amerikaanse Arizona.

Ze zijn vooral actief in koper en goud: beide GRONDSTOFFEN presteren de laatste tijd goed.

Dat is ook aan de koers van Freeport-McMoran te zien.

Alex van de website MacroOps ziet een mooie kans in dit aandeel om nu een long positie in te nemen, voor zij die dat nog niet gedaan hebben.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 4 april 2018

VS wil meer dan duizend Chinese producten extra belasten

De Amerikaanse regering heeft een lijst gepubliceerd met meer dan 1.300 Chinese producten waarvoor zij de invoertarieven met 25 procent wil verhogen. Het gaat vooral om hightech-producten, waaronder halfgeleiders, pacemakers en protheses.

Ook staan er GRONDSTOFFEN voor medicijnen als insuline en antidepressiva op. De totale waarde bedraagt zo'n 50 miljard dollar.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 20 maart 2018

Een grondstof die beter beschermt tegen inflatie dan goud

Elk jaar wordt er wereldwijd een grote hoeveelheid koper gebruikt voor het produceren van een hele lijst producten, zo is koper onmisbaar bij het produceren van o.a. auto’s & elektronica en het veelzijdig potentieel maakt het een van de meest belangrijke GRONDSTOFFEN op aarde.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs