EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord grondstoffen.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord GRONDSTOFFEN

Geplaatst op: woensdag 20 september 2017

'Nederland kan wereldwijd voortouw nemen bij circulaire economie'

Nederland kan een voortrekkersrol vervullen in de wereld bij de zogenoemde 'circulaire economie', waarbij GRONDSTOFFEN en producten zo veel mogelijk worden hergebruikt. Dat stelt ABN Amro dinsdag in een rapport over de circulaire economie.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 31 augustus 2017

Dure Euro kan prille groei Europa doen stilvallen

Waar de stijgende Euro diverse voordelen heeft voor de Eurozone waaronder het goedkoper importeren van GRONDSTOFFEN, kan een verdere stijging de prille groei mogelijks in de kiem smoren. Voor de sterke Eurolanden is dit weliswaar geen probleem, voor landen als Spanje en Italië is dit nog te hoog gegrepen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 31 augustus 2017

Bank of America verwacht stijging goudprijs naar $1.400

De goudprijs zal begin volgend jaar een niveau van $1.400 per troy ounce bereiken, gesteund door een lagere rente in de Verenigde Staten en het gebrek aan vooruitgang ten aanzien van de geplande economische hervormingen van president Trump. Dat zegt Francisco Blanch, hoofd van de onderzoeksafdeling voor GRONDSTOFFEN bij Bank of America Merrill Lynch, in een gesprek met Bloomberg.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: woensdag 30 augustus 2017

Deze grondstof blijft het ondanks GRONDSTOFFENcrisis goed doen

GRONDSTOFFEN zijn al enkele jaren heel erg goedkoop. Het is niet ondenkbaar dat de gemiddelde prijs van de GRONDSTOFFENkorf laag zal blijven.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 29 augustus 2017

Column: Zijn de dagen van de petrodollar geteld?

De macht die de Verenigde Staten vandaag de dag geniet hangt voor een belangrijk deel samen met het gegeven dat de meeste olie en andere GRONDSTOFFEN wereldwijd in dollars worden afgerekend. Daarmee is de dollar letterlijk een wereldmunt, die gebruikt wordt op het moment dat twee landen met verschillende valuta handel willen drijven.

Lees verder op Goudstandaard
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs