EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord grondstoffen.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord GRONDSTOFFEN

Geplaatst op: donderdag 17 augustus 2017

Beweegt er dan toch iets op de GRONDSTOFFENmarkt?

Aluminium was de afgelopen boekjaren een tegenvallend metaal. Nu worden futures opnieuw aan interessante prijzen verkocht. Op de Shangai Futures Exchange piekte de futures-prijs zelfs tot een vijfjarig record.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 8 augustus 2017

Indonesie ruilt GRONDSTOFFEN voor Russische gevechtsvliegtuigen

Indonesië wil de handelsrelatie met Rusland aanhalen door koffie, palmolie en andere GRONDSTOFFEN te ruilen voor elf Russische gevechtsvliegtuigen, zo meldt Bloomberg. Volgens de regering in Jakarta zijn de nieuwe Amerikaanse sancties een uitgelezen kans om de handelsrelaties met Rusland aan te halen.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: dinsdag 1 augustus 2017

China meer en meer in conflict met buurlanden omwille van GRONDSTOFFEN en energie

De opkomst van grootmacht China gaat niet enkel gepaard met conflicten met andere bestaande grootmachten maar creëert ook de nodige spanningen in de eigen regio. Onder meer de drang naar energie en GRONDSTOFFEN zorgt voor problemen met diverse buurlanden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 25 juli 2017

GRONDSTOFFEN goedkoopst tegenover aandelen sinds 1999

GRONDSTOFFEN zijn sinds 1999 niet meer zo goedkoop geweest ten opzichte van aandelen als nu. De Amerikaanse S&P 500 index staat na een bull market van acht jaar ruim drie keer zo hoog als het dieptepunt van 2009, terwijl de Thomson Reuters Commodities Index in dezelfde periode per saldo juist omlaag ging.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: maandag 10 juli 2017

Geen ‘fat finger’ bij goud

Wanneer de prijs van een bepaald financieel actief in een mum van tijd en zonder enige concrete aanleiding lager duikt, spreekt men van een ‘flash crash’.

Wanneer de prijs van een bepaald financieel actief in een mum van tijd en zonder enige concrete aanleiding lager duikt, spreekt men van een ‘flash crash’.

Deze flash crashes kunnen overal voorkomen: bij individuele aandelen, op indexniveau, op de valutamarkten en ook bij de GRONDSTOFFEN. Zelfs bij crypto-currencies als bitcoin en ethereum zijn deze de jongste tijd schering en inslag.

We willen het even hebben over de meest recente flash crash bij goud.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs