EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Er zijn 4 artikelen gevonden met het woord gulden.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord GULDEN

Geplaatst op: vrijdag 28 november 2014

Nederland bereidt zich voor op financiële ramp. Goudrepatriëring past in dit scenario.

In het diepste geheim heeft de Nederlandse overheid in 2012 een plan uitgewerkt om terug te keren naar de GULDEN. Dit was op het hoogtepunt van de eurocrisis. De Nederlandse minister van financiën Jeroen Dijsselbloem zegt dat de plannen van 2012 in het diepste geheim gemaakt zijn omdat alles moest berusten op vertrouwen. Deze plannen blijven nog altijd in dienst.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 18 november 2014

Disselbloem bevestigt scenario terugkeer GULDEN

Minister Jeroen Dijsselbloem (Financiën) bevestigt dat er op het hoogtepunt van de eurocrisis in 2012, een scenario klaar lag om de GULDEN weer in te voeren als betaalmiddel.

Minister Jeroen Dijsselbloem (Financiën) bevestigt dat er op het hoogtepunt van de eurocrisis in 2012, een scenario klaar lag om de GULDEN weer in te voeren als betaalmiddel.

"Nederland was ook op het slechtste scenario voorbereid", aldus Dijsselbloem. Tegelijk stelt hij dat die fase nu voorbij is en zich wil richten op meer groei in Europa.

Dinsdagochtend onthulde televisieprogramma Argos Medialogica dat er bij Financiën een scenario klaar lag voor als de euro zou vallen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 18 november 2014

‘Scenario lag klaar voor herinvoering van de GULDEN

‘Florijn’ zou het draaiboek voor de herinvoering van de GULDEN hebben geheten. Het was ten tijde van de eurocrisis het zwartste scenario, maar beslist niet ondenkbaar. Dat meldt het televisieprogramma Argos Medialogica vanavond.

Lees verder op welingelichtekringen.nl
Geplaatst op: dinsdag 20 mei 2014

'GULDEN kan weer terug'

Nederland kan net zo goed de GULDEN weer terugnemen, nu duidelijk is dat de voordelen van de euro eigenlijk nauwelijks meetbaar zijn.

Nederland kan net zo goed de GULDEN weer terugnemen, nu duidelijk is dat de voordelen van de euro eigenlijk nauwelijks meetbaar zijn.

Dat blijkt uit een uitgebreide steekproef onder bezoekers van DFT, de grootste financiële nieuwssite van Nederland. Liefst tweederde van de ruim 8200 ondervraagden geeft daarin aan de euro weer te willen inruilen voor de GULDEN.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: vrijdag 4 april 2014

De GULDEN is terug, als virtuele munt

De andere helft kan worden 'gemined' met een computer. Dat houdt simpel gezegd in dat de computer het geld genereert door berekeningen te maken. De E-GULDEN is al op 30 maart in stilte gelanceerd, maar nu pas officieel geïntroduceerd omdat het inmiddels wordt geaccepteerd op verschillende markten.

De E-GULDEN is net als bekendere cryptovaluta als Bitcoin en Dogecoin een virtuele munteenheid die niet door de overheid of door banken wordt beheerd. De introductie van de Nederlandse 'digivaluta' is begeleid en wordt ondersteund door Mr. Mark Teurlings van Teurlings en Ellens Advocaten.

Lees verder op parool.nl
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs