Nieuws / Artikelen met het woord

gulden

60 artikelen gevonden. Artikel 46 tot 50
Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 11 november 2011

De Jager ziet niets in onderzoek naar GULDEN

Minister van Financiën Jan Kees de Jager (CDA) ziet niets in het onderzoek dat PVV-leider Geert Wilders wil laten doen naar herinvoering van de GULDEN.

Dat heeft De Jager vrijdag gezegd tegen de NOS. De Jager vindt het 'erg onhandig' dat Wilders in onrustige tijden nog meer onrust creëert.

"Het is nu belangrijk dat we stabiliteit en rust hebben, en niet te veel gedoe", zei De Jager. Hij zei ook dat Wilders mag laten onderzoeken wat hij wil.

Bron: rt[z]
Geplaatst: vrijdag 11 november 2011

Terugkeer naar GULDEN slechtste scenario

Een terugkeer naar de GULDEN zoals de PVV die wil laten onderzoeken, zou erg kostbaar uitpakken. Dat zei Harald Benink, hoogleraar bankwezen en financiering aan de Universiteit van Tilburg vrijdag. Hij sprak van ,,het slechtste van alle scenario's''.

Bron: rt[z]
Geplaatst: vrijdag 11 november 2011

Premier Rutte: herinvoering van GULDEN is slecht plan

Minister-president Mark Rutte noemt de herinvoering van de GULDEN vrijdag een slecht plan dat ernstige gevolgen kan hebben.

De minister-president reageert hiermee op het idee van de Partij voor de Vrijheid (PVV) om de herinvoering van een nationale munt te onderzoeken.

Bron: rt[z]
Geplaatst: vrijdag 11 november 2011

PVV wil onderzoek naar introductie GULDEN

Terug naar de GULDEN, weg met de euro. Het is een optie die maar weinig politici serieus willen overwegen. Maar de PVV laat toch een onderzoek doen naar de lange termijn effecten.

PVV-leider Geert Wilders zegt vandaag in de Telegraaf dat hij wil laten uitzoeken wat het voor de Nederlandse economie zou betekenen als we uit de euro stappen.

Bron: Edelmetaal-Info.nl
Geplaatst: vrijdag 28 oktober 2011

Van staatsschulden naar staatsGULDEN

Brussel wil de sleutel hebben van de nationale schatkisten van de 17 eurolanden. Alleen op die manier kunnen ze de euro redden, zeggen ze. Het ESM-verdrag is al getekend. Als de parlementen dit verdrag ratificeren is het afgelopen met onze soevereine democratieën. Willen we dat wel? Is er een alternatief? Rudo de Ruijter, Onafhankelijk onderzoeker, 27 oktober 2011Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$