EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord huizenmarkt.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord HUIZENMARKT

Geplaatst op: woensdag 30 januari 2019

HUIZENMARKT vormt bedreiging voor de Nederlandse economie

We schreven vandaag al eerder over Klaas Knot. Hieronder een item van het interview bij Buitenhof. Het gaat over de Nederlandse HUIZENMARKT. De Nederlandsche Bank wil de hypotheekrenteaftrek stevig blijven afbouwen, om op termijn de eigen woning te kunnen belasten als een vorm van eigen vermogen via box 3.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 30 december 2018

Willem Middelkoop in gesprek met Nout Wellink (ex-DNB)

Willem Middelkoop in gesprek met Nout Wellink, ex-president van de DNB, bij Cafe Weltschmerz. De heren praten onder andere over de media, geopolitieke veranderingen, centrale banken, de huidige monetaire situatie, de HUIZENMARKT, technologische ontwikkelingen, koopkrachtontwikkeling, pensioenen, goud, een mogelijke crisis, en de SDR (Special Drawing Right).

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 27 december 2018

VEH: 'Helft Nederlanders verwacht binnen drie jaar crisis op de HUIZENMARKT'

Bijna de helft van de Nederlanders verwacht dat er binnen nu en drie jaar een crisis uitbreekt met dalende huizenprijzen tot gevolg. Dat schrijft belangenorganisatie Vereniging Eigen Huis (VEH) donderdag.

"Het aantal Nederlanders dat het geen gunstig moment vindt om een huis te kopen is het afgelopen jaar fors toegenomen van 22 procent tot 45 procent", aldus Maud Weide, belangenbehartiger bij VEH.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 4 december 2018

Waarschuwt de Amerikaanse HUIZENMARKT voor een nieuwe Bear Market?

De Amerikaanse HUIZENMARKT is in een moeilijke tijd beland. Ondanks de imposante groei van het Amerikaanse bruto binnenlands product, lijkt de HUIZENMARKT haar beste tijd gehad te hebben. En dat kan grote gevolgen hebben voor de aandelenmarkten, want eenzelfde scenario als in 2006 lijkt op de loer te liggen.

De activiteiten binnen de Amerikaanse HUIZENMARKT beginnen steeds verder tot stilstand te raken. Volgens economen heeft dit te maken met de snel gestegen rente. Door deze stijgende rente is het minder interessant geworden om een huis te kopen. Daarnaast komen steeds minder Amerikanen, als gevolg van de stijgende rentelast, in aanmerking voor een geschikte hypotheek. Een hogere rente zorgt er immers voor dat het leenbedrag daalt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 27 november 2018

Het torenhoge vertrouwen is aan het afbrokkelen

De HUIZENMARKT in de Verenigde Staten staat onder druk zegt macro-econoom Kees de Kort. 'De cijfers zijn heel matig, dat past niet bij een economie die lekker groeit.' Volgens De Kort is de muziek is er een beetje uit. Het torenhoge consumentenvertrouwen is aan het afbrokkelen en dat voorspelt weinig goeds voor de toekomst. 'Dat gaat consequenties hebben voor de toekomstige economische groei in de Verenigde Staten', voorspelt de macro-econoom.

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs