EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord huizenmarkt.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord HUIZENMARKT

Geplaatst op: maandag 5 december 2016

Nieuwe oververhitting binnen de Amerikaanse HUIZENMARKT?

De financiële crisis staat in Amerika ook wel bekend onder de naam ‘HUIZENMARKTcrisis’. En deze benaming is, aangezien het feit dat de HUIZENMARKT in elkaar stortte na het uitbreken van de crisis, niet vreemd te noemen. Hoe staan we er vandaag de dag voor?

De Amerikaanse huizenbezitters die een aantal jaren geleden nog tegen een flinke onderwaarde aankeken, zullen vandaag de dag wat optimistischer gestemd zijn. De S&P Case-Shiller index laat namelijk zien dat de Amerikaanse huizenprijzen de afgelopen jaren een inhaalslag hebben gemaakt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 29 november 2016

Draghi waarschuwt voor risico’s HUIZENMARKTen

Het European Systemic Risk Board (ESRB), of de Europese raad voor systeemrisico’s, en ECB-president Mario Draghi hebben gisteren een flinke waarschuwing uitgegeven over de kwetsbaarheid van de vastgoedmarkten in acht Europese landen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 29 november 2016

"HUIZENMARKT stevent af op financieel bloedbad"

Het Europees Comité voor Systeemrisico's (ESRB) maakt zich zorgen over de Belgische HUIZENMARKT. De Europese instelling die moet waken over de financiële stabiliteit publiceerde vandaag een rapport waarin ons land wordt gewaarschuwd over de snelle stijging van de schuldenlast van de gezinnen tegen de achtergrond van de aanzienlijke toename van de residentiële vastgoedprijzen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 28 november 2016

"HUIZENMARKT stevent af op financieel bloedbad"

De Europees Comité voor Systeemrisico's (ESRB) maakt zich zorgen over de Belgische HUIZENMARKT. De Europese instelling die moet waken over de financiële stabiliteit publiceerde vandaag een rapport waarin ons land wordt gewaarschuwd over de snelle stijging van de schuldenlast van de gezinnen tegen de achtergrond van de aanzienlijke toename van de residentiële vastgoedprijzen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 23 oktober 2016

Deze assets bezit je maar al te graag wanneer de grootste bubbels barsten

Het is geen geheim dat zowel de aandelenmarkten, de HUIZENMARKT alsook de obligatiemarkt zich allen tegelijkertijd tot een mega bubbel hebben ontwikkeld. Al deze assetclasses correleren met elkaar in dezelfde richting. Daar geen twijfel aan. De HUIZENMARKT lijkt daarbij een herhaling van zijn voorgaande bubbel.

Onderstaand een grafiek van de S&P/Case-Shiller Index welke veranderingen in huizenprijzen meet volgens de zogenoemde ‘repeat-sales method’ – huizenprijzen in vergelijking met de prijzen van hetzelfde huis in het verleden. Wanneer de huizenprijzen sinds 2012 mee zouden bewegen met de inflatie, zou de index nu rond de 142 noteren. Echter staat deze graadmeter op 186 punten wat ontegenzeggelijk een bubbelvorming uitwijst.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs