EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
47
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
21
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord huizenmarkt.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord HUIZENMARKT

Geplaatst op: woensdag 28 september 2016

Goed nieuws! Steeds minder huizen staan onder water

De financiële crisis kenmerkt zich ook door de naam ‘HUIZENMARKTcrisis’. Een van de belangrijkste oorzaken van het uitbreken van deze rampzalige crisis, was de zogenoemde ‘subprime hypotheken’ die in Amerika werden verstrekt en doorverkocht aan institutionele beleggers over de hele wereld.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 13 september 2016

Dit is de reden dat de huizenprijzen blijven stijgen

Tijdens de financiële crisis kwamen veel huizen onder water te staan. Van dit verschijnsel is sprake op het moment dat de waarde van het huis minder bedraagt dan de hypotheekschuld. Door de financiële crisis verloren veel mensen hun baan en moesten noodgedwongen hun huis tegen die lage verkoopprijs van de hand doen. Met een flinke restschuld tot gevolg.

Terwijl sommige mensen nog steeds denken dat de HUIZENMARKT de nare gevolgen ondervindt van de HUIZENMARKT crisis die achter ons ligt, bewijst de volgende grafiek het tegendeel. Tenminste, in het Verenigd Koninkrijk hebben ze de crisis allang achter zich gelaten. Op dit moment bewegen we ver boven de niveaus van voor de financiële crisis.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 11 september 2016

HUIZENMARKT: boem boem

Over de (zogenaamde) ontsporingen op de HUIZENMARKT is al veel geschreven. In Nederland vond jaren geleden al een zware correctie plaats. Vandaag gaan de prijzen weer bijzonder snel de hoogte in.

Over de (zogenaamde) ontsporingen op de HUIZENMARKT is al veel geschreven. In Nederland vond jaren geleden al een zware correctie plaats. Vandaag gaan de prijzen weer bijzonder snel de hoogte in.

Op de Belgische vastgoedmarkt heeft zich in twintig jaar tijd nog steeds geen correctie voorgedaan. Extra reden om bezorgd te zijn voor zeepbellen en overwaarderingen.

Ook Luc Coene trekt nu aan de alarmbel. De gewezen gouverneur van de Nationale Bank in België stelt dat er een gekte gaande is op de vastgoedmarkt, die niet kan blijven doorgaan.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 29 augustus 2016

Morgan Stanley: “Amerikaanse HUIZENMARKT staat op wankelen”

Afkoeling binnen de Amerikaanse HUIZENMARKT?

Afkoeling binnen de Amerikaanse HUIZENMARKT?

De afgelopen twee jaar is er met veel lof gesproken over de herstelbeweging die gaande was binnen de Amerikaanse HUIZENMARKT. Deze HUIZENMARKT is tijdens de financiële crisis als een van de hardste in de wereld geraakt, omdat in Amerika al deze ellende is begonnen. Ondanks deze overtuigende herstelbeweging, maakt Morgan Stanley zich zorgen om de toekomst.

Ellen Zentner, econoom bij Morgan Stanley, laat weten dat er de afgelopen maanden minder bouwvergunningen zijn verstrekt. Door deze afname staat de Amerikaanse HUIZENMARKT volgens haar op wankelen. De verleende vergunningen zijn immers een indicator van de toekomstige bouwactiviteiten. De verwachting is daarom ook dat de bouwuitgaven de komende maanden zullen gaan afnemen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 20 augustus 2016

Huizenprijzen Vancouver vallen 21% in één maand!

De HUIZENMARKT in het Canadese Vancouver is een topbestemming geworden van Chinees kapitaal. Maar een nieuwe taks van 15% doet de markt nu crashen.

De HUIZENMARKT in het Canadese Vancouver is een topbestemming geworden van Chinees kapitaal. Maar een nieuwe taks van 15% doet de markt nu crashen.

Al jaren sluizen rijke Chinezen hun geld naar het buitenland door vastgoed te kopen in Londen, New York en… Vancouver.

Een slimme beslissing, want de Chinese overheid blijft maar de yuan devalueren.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs