EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 32 artikelen gevonden met het woord hyperinflatie.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord HYPERINFLATIE

Geplaatst op: woensdag 7 december 2016

HYPERINFLATIE maakt geld pinnen een ramp in Venezuela

De HYPERINFLATIE in Venezuela heeft een grote impact op het dagelijkse leven van de bevolking. Volgens Bloomberg moeten mensen bij verschillende pinautomaten in de rij aansluiten om voldoende geld te verzamelen voor de dagelijkse boodschappen. Het grootste bankbiljet is omgerekend nog maar twee dollarcent waard, wat betekent dat je voor een mand met boodschappen al bijna een mand met geld nodig hebt.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: donderdag 1 december 2016

Goud als veilige haven in HYPERINFLATIE

In een HYPERINFLATIE is fysiek goud kopen misschien wel de beste manier om je vermogen te beschermen. Het is namelijk de makkelijkst verhandelbare fysieke bezitting die je buiten het bereik van overheden en banken kunt bewaren. Het is meer liquide dan kunst, niet aan een locatie gebonden zoals vastgoed en grond en het wordt niet via een beurs verhandeld zoals aandelen en obligaties.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: woensdag 30 november 2016

Bitcoin redt mensenlevens in Venezuela!

Terwijl heel Venezuela lijdt onder HYPERINFLATIE, voedseltekorten en repressie is er één groep die het hoofd boven water houdt: bitcoingebruikers.

Al jaren is het voor Venezolanen moeilijk om basisproducten te vinden: van wc-papier tot medicijnen. Enkel op de zwarte markt kan je alles vinden wat je nodig hebt om een waardig leven te lijden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 30 november 2016

Grafiek: HYPERINFLATIE in Venezuela

De HYPERINFLATIE in Venezuela laat zien wat er met een valuta gebeurt als men het vertrouwen in de overheid en de centrale bank verliest. In de afgelopen negen dagen is de waarde van de bolivar gehalveerd tot meer dan 4.000 bolivar tegenover de Amerikaanse dollar.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: woensdag 16 november 2016

Venezuela verhongert, president begint muziekprogramma

Terwijl de bevolking van Venezuela gebukt gaat onder een verschrikkelijke HYPERINFLATIE houdt president Maduro zich liever bezig met luchtige zaken. Sinds kort presenteert hij een nieuw radioprogramma over salsamuziek en dans, waarin hij vooral een optimistisch geluid wil laten horen. Toch valt het initiatief bij velen in slechte aarde, omdat het illustreert hoe groot de kloof is tussen de bevolking en de president.

Lees verder op Marketupdate
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs