EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord import.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord IMPORT

Geplaatst op: maandag 30 april 2018

EU probeert uit alle macht handelsoorlog te voorkomen

De EU zet zich schrap voor een handelsoorlog met de Verenigde Staten. Een tijdelijke uitzondering op de in maart ingestelde Amerikaanse IMPORTheffingen op staal en aluminium loopt op 1 mei af. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 19 april 2018

Nederland IMPORTeert voor het eerst meer gas dan dat het zelf wint

Nederland heeft vorig jaar voor het eerst in de geschiedenis meer aardgas geïmporteerd dan dat er uit eigen bodem werd gewonnen. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 18 april 2018

'IMPORTtarieven werpen donkere schaduw over groei Amerikaanse economie'

Zorgen over IMPORTtarieven en de gevolgen voor de wereldhandel werpen een donkere schaduw over de anderszins positieve verwachtingen voor de Amerikaanse economie. Dat concludeert de Federal Reserve in zijn zogeheten Beige Book, een document dat inzicht geeft in de staat van de Amerikaanse economie.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 11 april 2018

Chinees met een gespleten tong

De Chinese president Xi Jinping de Amerikanen te paaien met lagere IMPORTtarieven en ruimte voor investeringen in noodlijdende sectoren, om ze zover te krijgen dat ze genoegen nemen met die concessies, zegt macro-econoom. 'Hij praat niet over patentbescherming, copyrights, bescherming van eigen bedrijven, toegang tot eigen markten en delen van technologie; hij gooit een paar brokjes richting de VS in de hoop dat die happen en daarmee de angel uit het conflict haalt en tegelijkertijd kan blijven doen wat hij al deed: alle markten bedonderen.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 10 april 2018

President Xi waarschuwt Trump om niet terug te keren naar 'Koude Oorlogsmentaliteit'

De Chinese president Xi Jinping heeft opnieuw beloofd om de Chinese economie meer open te stellen. In zijn speech op het economisch forum op het eiland Hainan waarschuwde hij zijn Amerikaanse evenknie Donald Trump om niet terug te keren naar een 'Koude Oorlogsmentaliteit' nu beide landen handelsrobbertjes uitvechten. Xi beloofde een nieuwe fase in het openstellen van het land, van de bank- tot de autosector.

Zo wil China de IMPORT aanzwengelen en minder beperkingen en drempels voor buitenlands eigenaarschap in Chinese bedrijven. Ook zal intellectueel eigendom een betere bescherming krijgen. 

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs