EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord import.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord IMPORT

Geplaatst op: maandag 25 februari 2019

Trump heeft Chinezen in hoek waar hij ze wil hebben

De deadline van 1 maart waarop de Verenigde Staten de IMPORTtarieven voor Chinese producten zouden verhogen, is uitgesteld. De Amerikaanse president heeft de Chinezen 'in de hoek waar hij ze wil hebben', reageert macro-econoom Kees de Kort. 'Het wordt concessie op concessie op concessie'.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 21 februari 2019

'China bereid om miljarden aan extra landbouwproducten VS in te voeren'

China heeft voorgesteld om jaarlijks voor 30 miljard dollar (26,4 miljard euro) aan Amerikaanse landbouwproducten te IMPORTeren als onderdeel van een handelsakkoord met de VS.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 18 februari 2019

VS gaan IMPORT buitenlandse wagens als ‘een dreiging voor de nationale veiligheid’ brandmerken

Er is een grote kans dat de Verenigde Staten een heffing op de invoer van buitenlandse wagens zullen doordrukken. Daarbij zou de Amerikaanse regering de IMPORT als een bedreiging voor de nationale veiligheid omschrijven. Dat zegt Ambrose Evans-Pritchard, redacteur internationale economie bij de Britse krant The Telegraph. De beslissing zou volgens hem de weg vrij maken voor draconische tarieven van maximaal 25 procent op de IMPORT van auto’s uit Europa en de rest van de wereld.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 18 februari 2019

Porsche: Britse klanten moeten rekenen op forse prijsstijging na harde Brexit

De Britse klanten van Porsche moeten er rekening mee houden dat ze na een harde Brexit mogelijk tot 10 procent meer moeten gaan betalen voor hun auto als die geleverd wordt na 29 maart, waarschuwt het autobedrijf in een verklaring aan persbureau Bloomberg.

Als het Verenigd Koninkrijk via een harde Brexit de Europese Unie verlaat, gaan er namelijk IMPORTtarieven gelden. Dan valt het land terug op de regels die de Wereldhandelsorganisatie hanteert.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 14 februari 2019

'Trump overweegt uitstel deadline handelsdeal, tarieven raken bedrijven VS'

De Amerikaanse president Donald Trump overweegt de deadline van de handelsdeal met China zestig dagen uit te stellen, stelt persbureau Bloomberg donderdag. China en de Verenigde Staten zijn sinds afgelopen zomer verwikkeld in een handelsconflict, maar zijn tot op heden niet tot een akkoord gekomen.

Eerder stelden de Amerikanen meerdere IMPORTtarieven van 10 naar 25 procent te verhogen als de partijen voor 1 maart niet tot een akkoord zouden komen.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs