EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord import.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord IMPORT

Geplaatst op: maandag 9 juli 2018

China helpt door handelsoorlog getroffen bedrijven met eigen heffing

China gebruikt de IMPORTtarieven die de regering heeft ingesteld op Amerikaanse goederen om ondernemingen die getroffen worden door Amerikaanse belastingen te compenseren.

Als vergelding voor de Amerikaanse IMPORTtarieven op een reeks Chinese goederen, heeft Peking extra belastingen ingesteld op vooral agrarische goederen zoals sojabonen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 9 juli 2018

Rusland mengt zich ook in handelsoorlog, stelt heffingen in tegen VS

Ook de Russen mengen zich in de handelsoorlog. Rusland heeft een reeks IMPORTheffingen op Amerikaanse producten afgekondigd. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 9 juli 2018

EU gaat IMPORT staalproducten beperken wegens heffingen VS

De invoer van bepaalde staalproducten in de EU wordt halverwege juli aan banden gelegd. Staalproducenten zoeken naar andere afzetmarkten, vooral in de EU, nu zij 25 procent invoerheffingen moeten betalen op hun staalproducten naar de Verenigde Staten.

Volgens een woordvoerder van de Europese Commissie blijkt uit onderzoek dat tijdelijke maatregelen gerechtvaardigd zijn. De meest recente IMPORTstatistieken tonen een veranderde handelsstroom als gevolg van de Amerikaanse heffingen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 9 juli 2018

Er gaan klappen vallen. En harde

Onlangs werden de Amerikaanse IMPORTheffingen op Chinese producten van kracht. 'En dan slaat de vlam in de pan,' zegt Kees de Kort. Want China gaat naar rato reageren nu Trump China weer in het gareel probeert krijgen.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 9 juli 2018

Handelsoorlog kan wereldeconomie 2 biljoen dollar kosten

De gevolgen van de huidige handelsspanningen tussen de Verenigde Staten van Amerika en zijn handelspartners zijn op dit moment lichtjes merkbaar. Maar Fitch Ratings vreest dat de impact nog veel groter kan worden indien er continu tegenmaatregelen worden genomen. Het kan de wereldeconomie maar liefst 2 biljoen dollar kosten volgens hun berekening.

Fitch Ratings, een Amerikaans onderzoeksbureau, heeft de gevolgen van de handelsoorlog onder de loep genomen. De verhoogde IMPORTtarieven op auto’s, staal en aluminium, verschillende Chinese producten en vooral de tegenreactie van andere landen verhogen volgens hen de kans op een verdere escalatie van het conflict. En dat gaat ons allemaal een flinke duit kosten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs