EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord import.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord IMPORT

Geplaatst op: donderdag 13 december 2018

Babystapjes

In China wordt gesproken over concessies en strategische veranderingen in de handelsoorlog met de Verenigde Staten. 'Eerder deze week werd er gesproken over het verlagen van de IMPORTtarieven voor Amerikaanse auto's en gisteren het verhaal om de toegang tot de Chinese markt te verruimen. Dat zijn babystapjes in het grote verhaal van je in het gareel van de internationale afspraken houden. Trump is hier totaal niet van onder de indruk.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: zondag 9 december 2018

Bankroet en propaganda

Het Bruto Nationaal Product van de VS steeg 3,5 % in het derde kwartaal dit jaar. Op zich geen bijzonder cijfer gezien de stimuleringsmaatregelen van Trump, ware het niet dat twee derde deel van dit getal tot stand kwam door groei van de voorraden.

Als dan bovendien blijkt dat de export daalde met 0,55%, maar ook de IMPORT ( – 1,36%), maakt dit alles het wel tot een uiterst mager gebeuren.

[...]

Lees verder op AmsterdamGold
Geplaatst op: maandag 3 december 2018

Chinese economie koelt verder af

De Chinese economie wordt al maanden geconfronteerd met hevige tegenwind. De opgelegde IMPORTheffingen op Chinese producten speelt de Chinese productiesector op dit moment voornamelijk parten. En dat blijkt ook uit de meest recente macrocijfers.

Afgelopen vrijdag werd bekend gemaakt dat het Chinese productie PMI-cijfer tijdens de afgelopen maand is gedaald naar 50. Een notering boven de 50 impliceert groei, terwijl een notering onder de 50 krimp betekent. Wat dat betreft is de Chinese productiesector dus nu in ‘niemandsland’ beland.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 3 december 2018

Aandelenmarkten stijgen flink bij opening na staakt het vuren China-VS

Aandelenmarkten wereldwijd zijn maandag flink hoger geopend nadat China en de Verenigde Staten afspraken de komende drie maanden geen nieuwe IMPORTheffingen in te voeren.

De AEX begon 2 procent hoger met bijvoorbeeld staalproducent ArcelorMittal flink hoger. Ook andere aandelenbeurzen in Europa staan flink hoger. De DAX-index in Duitsland steeg 2,5 procent, De FTSE 100 in Londen stond 1,6 procent in de plus terwijl de

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 2 december 2018

Trump en Jinping akkoord over ‘wapenstilstand’

De G-20 top is dan toch vruchtbaar geweest voor de Verenigde Staten van Amerika, China en dus ook de wereldeconomie en de financiële markten. President Trump en Jinping zijn namelijk overeengekomen om een soort van ‘wapenstilstand’ in te lassen. Dat wil zeggen dat de IMPORTheffingen op 1 januari niet verhoogd zullen worden van 10 procent naar 25 procent.

Een behoorlijke opluchting voor de financiële markten en de wereldeconomie. De situatie tussen China en de Verenigde Staten van Amerika lijkt iets minder grimmig te worden na de ontmoeting tussen president Trump en president Jinping op de G-20 top te Buenos Aires.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs