EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord import.
Artikel 511 tot 515 met de

betekenis van het woord IMPORT

Geplaatst op: donderdag 28 maart 2013

India zal dit jaar opnieuw meer goud IMPORTeren

De vraag naar goud in India zal dit jaar naar schatting hoger liggen dan vorig jaar. De World Gold Council verwacht dat de Indiase goudmarkt dit jaar goed is voor een vraag naar 865 tot 960 ton goud. Dat is bijna een kwart van de wereldwijde goudvraag. India heeft zelf vrijwel geen goudmijnen en moet bijna al het goud IMPORTeren.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: woensdag 27 maart 2013

"De Fed verkoopt goud om prijs te onderdrukken"

De Telegraaf schreef onlangs wat over mogelijke manipulatie van de goudprijs door de Federal Reserve. Eric Sprott gaat nog een stap verder, want hij verdenkt de Amerikaanse overheid ervan een deel van de goudvoorraad te verkopen om de prijs laag te houden. Hij vergelijkt de IMPORT en export van goud in de VS en ziet dat er minder goud beschikbaar is dan er maandelijks uitgevoerd wordt.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 27 maart 2013

Jeroen Dijsselbloem geeft ons een glimp van de Euro 'End Game'

If you've been following the Cyprus bailout story at all, you're probably familiar by now with Jeroen Dijsselbloem, the Dutch Finance Minister who became President of the Eurogroup of euro zone finance ministers in January.

As President of the Eurogroup, Dijsselbloem has one extremely IMPORTant job: communicating to the public the decisions taken by the group. After all, he is the figurehead.

Lees verder op businessinsider.com
Geplaatst op: maandag 25 maart 2013

CPB ziet wereldhandel groeien

De internationale handel is in januari met 1,9 procent gegroeid ten opzichte van de voorgaande maand.

De internationale handel is in januari met 1,9 procent gegroeid ten opzichte van de voorgaande maand.

Dat is de sterkste toename van wereldwijde IMPORT en export sinds mei vorig jaar, zo meldde het Centraal Planbureau (CPB) maandag op basis van zijn eigen wereldhandelsmonitor.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 25 maart 2013

China IMPORTeerde in februari minder zilver

China heeft in de maand februari 11,6% minder zilver geïmporteerd dan een jaar geleden. Dat schrijft Barclays in een nieuw rapport. Doordat de industriële vraag relatief zwak blijft moeten beleggers meer zilver kopen om het gat tussen vraag en aanbod te dichten.

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs