Nieuws / Artikelen met het woord

import

705 artikelen gevonden. Artikel 551 tot 555
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zondag 24 juni 2012

Gerald Celente: 'Dit is een wereldwijde crisis'

Gerald Celente legt het bij RT even helder uit. Europa en Amerika zijn de grootste IMPORTeurs van Chinese producten. Door de bezuinigingen kopen Europeanen en Amerika minder. Door de dalende consumptie gaat China ,maar ook bijvoorbeeld India, minder produceren. Momenteel zien we dat terug in de economische groeicijfers van China en India. Deze zijn afgelopen maanden afgekoeld. Ook in Brazilië gaat het een stuk minder dan voorheen.

[...]

Bron: RT[z]
Geplaatst: vrijdag 15 juni 2012

Japan verzekert Iraanse olie-IMPORT

Japan gaat de olie-IMPORT uit Iran voortaan zelf verzekeren. Het Japanse lagerhuis heeft een wet daartoe goedgekeurd. Naar verwachting zal het hogerhuis de wet binnenkort ook goedkeuren. Japan wordt daarmee het eerste Aziatische land dat de Europese boycot op olie uit het streng islamitische land omzeilt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 12 juni 2012

China IMPORTeert 6 miljoen vaten olie per dag

China IMPORTeert aan een snel tempo goud vanuit Hong Kong. In de maand april bedroeg dit bijna 100 ton goud, wat bijna een record was. Maar China kijkt niet alleen naar het gele edelmetaal om fors grondstoffen in te slaan, ook olie staat hoog op hun verlanglijst.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 8 juni 2012

Iran IMPORTeerde in april opnieuw meer goud: $1,2 miljard

Iran heeft in april aanzienlijk meer goud geïmporteerd dan in de maand ervoor. Kocht het land in maart nog voor $480 miljoen aan fysiek goud, in april kwam het totaal uit op $1,2 miljard. Dat bedrag laat zich met een spotprijs van $53.000 per kilo goud vertalen naar ruim 22 ton. Iran IMPORTeert het goud vanuit Turkije. Een deel daarvan is dus doorverkocht aan Iran. In april 2011 exporteerde Turkije vrijwel geen goud naar Iran, slechts $7.500 volgens het bureau voor de statistiek in Ankara.

[...]

Bron: prijsvangoud.nl
Geplaatst: dinsdag 5 juni 2012

China haalt meer dan 101,000 kilo goud uit Hong Kong

Ondanks vele sombere berichten over de economie is China groots bezig geweest op de goudmarkt. In April 2012 heeft China uit Hong Kong maar liefst 101,000 kg goud geïmporteerd. Ondanks de gigantische hoeveelheid is de hoeveelheid minder dan het hoogste aantal ooit behaald: In november 2011 IMPORTeerde China 102,000 kilo goud.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$