Nieuws / Artikelen met het woord

import

708 artikelen gevonden. Artikel 571 tot 575
Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 10 mei 2012

Japanse beurs sluit lager

In Tokio is de beurs donderdag lager gesloten. De stemming werd daarbij gedrukt door een forse daling van de Chinese export en IMPORT in april. De Nikkei eindigde 0,4 procent lager op 9009,65 punten.

De Japanse hoofdindex zakte eerdere op de dag even onder de 9000 puntengrens en tikte op 8895 punten het laagste niveau sinds 14 februari 2012 aan.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 9 mei 2012

Duitse Bundesbank stelt hoger inflatie scenario voor

Duitsland kan meer doen om noodlijdende lidstaten van de eurozone te ondersteunen, waaronder toe te staan de inflatie te laten stijgen, stelt een topeconoom van de Bundesbank woensdag.

Sinds de crisis, hebben sommigen een beroep gedaan op Duitsland de inflatie te laten stijgen, de binnenlandse vraag te ondersteunen en de IMPORT toe te laten nemen, ten gunste van andere lidstaten. De inflatie in Duitsland is momenteel lager dan het gemiddelde in de eurozone.

Bron: destentor.nl
Geplaatst: dinsdag 8 mei 2012

Syrië heeft tekort aan diesel

Syrië ziet de IMPORT van diesel opdrogen. Het land heeft deze brandstof nodig voor zware voertuigen, waaronder legertanks, maar een serie zendingen vanuit Rusland is de afgelopen 4 weken uitgebleven, aldus bronnen in de industrie.

Geen enkele vracht met brandstof die kan worden aangemerkt als diesel, is afgeleverd in de Syrische oliehavens Banias en Tartous de laatste weken, blijkt uit informatie van een bevrachter.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 8 mei 2012

Nieuwe IMPORTcijfers van goud in China wijzen op grootste goudconsument

De Chinezen kunnen er maar niet genoeg van krijgen. Men koopt tegenwoordig de volledige fysieke goudmarkt leeg.

De nieuwste IMPORTcijfers van goud uit Hong Kong naar het vaste land liegen er niet om: de invoer VERZESVOUDIGDE in het eerste kwartaal van 2012!

Aan het huidige tempo is China goed op weg om de grootste consument van goud, India, definitief achter zich te laten. De komende maanden worden hierin cruciaal.

Als de vraag naar goud in de zomermaanden, wat normaal gezien een rustige periode is voor de goudverkoop, eveneens hoog blijft dan wordt China de grootste goudconsument ter wereld.

Bron: trouw.nl
Geplaatst: maandag 7 mei 2012

VS: India moet IMPORT Iraanse olie minderen

De Verenigde Staten willen dat India belooft de IMPORT van Iraanse olie te beperken. Dat zegt een Amerikaanse functionaris vandaag tijdens een bezoek van de minister van Buitenlandse Zaken Hilary Clinton aan India.

'India boekt vooruitgang, maar moet ons ervan verzekeren dat het land doorgaat met vooruitgang boeken', aldus de functionaris verwijzend naar de pogingen van India om de IMPORT van Iraanse olie te beperken. Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$