Nieuws / Artikelen met het woord

import

705 artikelen gevonden. Artikel 601 tot 605
Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 21 maart 2012

China en Japan halen minder olie uit Iran

China en Japan IMPORTeren veel minder olie uit Iran dan voorheen. Dat bleek woensdag uit cijfers van de overheden van beide economische grootmachten.

Bron: trouw.nl
Geplaatst: dinsdag 20 maart 2012

Spanje gaat naar olie boren bij Lanzarote Groen TROUW

Het Spaanse kabinet heeft vorige week plannen goedgekeurd om olieboringen te doen bij de Canarische Eilanden. Nadat het onderzoek naar de mogelijke gevolgen voor het milieu is afgerond kunnen de proefboringen beginnen. Vermoedelijk over een jaar of twee.

De Spaanse oliemaatschappij Repsol YPF denkt dat een olieveld ten oosten van Lanzarote goed kan zijn voor honderdduizend vaten ruwe olie per dag. Spanje moet nu nog 99 procent van zijn oliebehoefte IMPORTeren. Gezien de stijgende olieprijs is dat voor Spanje, dat toch al te lijden heeft onder de crisis, een flinke aderlating.

Bron: nd.nl
Geplaatst: vrijdag 16 maart 2012

Spanje gaat naar olie boren

MADRID - Het Spaanse kabinet heeft vrijdag plannen goedgekeurd om olieboringen te doen bij de Canarische Eilanden. De proefboringen kunnen over een jaar of twee beginnen, nadat onderzoek is gedaan naar mogelijke gevolgen voor het milieu.

De Spaanse oliemaatschappij Repsol YPF denkt dat een olieveld ten oosten van Lanzarote goed kan zijn voor honderdduizend vaten ruwe olie per dag. Spanje moet nu nog 99 procent van zijn oliebehoefte IMPORTeren.

Bron: beurs.nl
Geplaatst: woensdag 14 maart 2012

IEA: Azie domineert in 2012 de groei van vraag naar olie

BEIJING (Dow Jones)--De vraag naar olie zal in 2012 het meeste toenemen in Azie, vanwege de veerkrachtige locale economieen en de sterke IMPORT door China. Dit meldt het Internationaal Energieagentschap (IEA) woensdag in zijn maandelijkse oliemarktrapport.

De wereldwijde vraag naar olie zal in 2012 neemt naar verwachting toe met 800.000 vaten naar 89,9 miljoen vaten per dag, waarbij Azie 700.000 vaten van die groei voor zijn rekening neemt, aldus het rapport.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 14 maart 2012

IEA: Azie domineert in 2012 de groei van vraag naar olie

De vraag naar olie zal in 2012 het meeste toenemen in Azie, vanwege de veerkrachtige locale economieen en de sterke IMPORT door China. Dit meldt het Internationaal Energieagentschap (IEA) woensdag in zijn maandelijkse oliemarktrapport.

De wereldwijde vraag naar olie zal in 2012 neemt naar verwachting toe met 800.000 vaten naar 89,9 miljoen vaten per dag, waarbij Azie 700.000 vaten van die groei voor zijn rekening neemt, aldus het rapport.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$