EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
42
kliks
Bron: AmsterdamGold
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: BNR.nl
19
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord import.
Artikel 616 tot 620 met de

betekenis van het woord IMPORT

Geplaatst op: maandag 14 januari 2013

Waarom verviervoudigt China zijn rijstIMPORT ?

Experts van VN zijn in verwarring. In China is geen sprake van voedseltekorten. En toch hamstert het land enorme rijstvoorraden. Het jaar 2012 verviervoudigde China deze voorraden, in vergelijking met de inkopen van 2011.

Lees verder op wordpress.com
Geplaatst op: zaterdag 12 januari 2013

Grafiek: China IMPORTeerde in november 90,8 ton goud

China heeft in de maand november van vorig jaar voor 90,8 ton aan fysiek goud ingevoerd via Hong Kong, de doorvoerhaven voor het Chinese vasteland. Daarmee komt de totale Chinese IMPORT van goud over de eerste elf maanden van 2012 uit op 720 ton. Als de IMPORT in december vergelijkbaar is met die van de rest van het jaar heeft China alleen dit jaar al meer goud geïmporteerd dan de totale omvang van de Japanse goudreserve.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 11 januari 2013

Chinese goudIMPORT verdubbeld

China heeft in november 90,764 kilogram goud gekocht uit Hong Kong. Dat is bijna dubbel zoveel dan de 47,478 kilogram die het kocht in oktober. De lagere goudprijs heeft de Chinezen ertoe aangezet om een versnelling hoger te schakelen voor de IMPORT van goud.

GoudIMPORT buiten exclusief Hong Kong bedroeg 61,786.6 kilogram in november, tegenover 23,844 kilogram in oktober. De totale Chinese goudIMPORT tot en met november bedroeg 720,090.6 kilogram tegenover 392,564.4 kilogram een jaar eerder, eveneens een bijna verdubbeling!

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 9 januari 2013

Nu niet kijken, maar… Chinese IMPORT van koper gaat door het dak!

De Chinezen zijn weer massaal koper aan het inslaan. Dat blijkt immers uit de jongste IMPORTcijfers, die momenteel een parabolische stijging ondergaan.

De Chinezen zijn weer massaal koper aan het inslaan. Dat blijkt immers uit de jongste IMPORTcijfers, die momenteel een parabolische stijging ondergaan.

Afgelopen zomer was de markt nog verontrust over de hoge voorraden van het rode metaal in China, maar het blijkt dat die voorraad inmiddels al volledig verwerkt is met de enorme expansie van de Chinese economie.

Zoals u kan zien op de onderstaande grafiek, stijgt de IMPORT van koper in China als nooit voorheen en zit momenteel op het hoogste niveau van de afgelopen 5 jaar.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 6 januari 2013

India gaat belasting op goud verhogen

India staat in de top 10 van landen die het de grootste vraag naar goud hebben ter wereld. Het land verhoogde eerder al de belasting op het IMPORTeren van goud van 2% naar 4%, maar staat nu weer op het punt om de IMPORTheffing op het edelmetaal verder te verhogen. Door de slechte betalingsbalans van India wil de regering de belasting op de IMPORT verhogen met nogmaals 2%. Op deze manier wil de regering de inwoners en handelaren bewegen tot het IMPORTeren van minder goud.

Lees verder op goudbubbel.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs