EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord import.
Artikel 636 tot 640 met de

betekenis van het woord IMPORT

Geplaatst op: zondag 24 juni 2012

Gerald Celente: 'Dit is een wereldwijde crisis'

Gerald Celente legt het bij RT even helder uit. Europa en Amerika zijn de grootste IMPORTeurs van Chinese producten. Door de bezuinigingen kopen Europeanen en Amerika minder. Door de dalende consumptie gaat China ,maar ook bijvoorbeeld India, minder produceren. Momenteel zien we dat terug in de economische groeicijfers van China en India. Deze zijn afgelopen maanden afgekoeld. Ook in Brazilië gaat het een stuk minder dan voorheen.

[...]

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 15 juni 2012

Japan verzekert Iraanse olie-IMPORT

Japan gaat de olie-IMPORT uit Iran voortaan zelf verzekeren. Het Japanse lagerhuis heeft een wet daartoe goedgekeurd. Naar verwachting zal het hogerhuis de wet binnenkort ook goedkeuren. Japan wordt daarmee het eerste Aziatische land dat de Europese boycot op olie uit het streng islamitische land omzeilt.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 12 juni 2012

China IMPORTeert 6 miljoen vaten olie per dag

China IMPORTeert aan een snel tempo goud vanuit Hong Kong. In de maand april bedroeg dit bijna 100 ton goud, wat bijna een record was. Maar China kijkt niet alleen naar het gele edelmetaal om fors grondstoffen in te slaan, ook olie staat hoog op hun verlanglijst.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 8 juni 2012

Iran IMPORTeerde in april opnieuw meer goud: $1,2 miljard

Iran heeft in april aanzienlijk meer goud geïmporteerd dan in de maand ervoor. Kocht het land in maart nog voor $480 miljoen aan fysiek goud, in april kwam het totaal uit op $1,2 miljard. Dat bedrag laat zich met een spotprijs van $53.000 per kilo goud vertalen naar ruim 22 ton. Iran IMPORTeert het goud vanuit Turkije. Een deel daarvan is dus doorverkocht aan Iran. In april 2011 exporteerde Turkije vrijwel geen goud naar Iran, slechts $7.500 volgens het bureau voor de statistiek in Ankara.

[...]

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 5 juni 2012

China haalt meer dan 101,000 kilo goud uit Hong Kong

Ondanks vele sombere berichten over de economie is China groots bezig geweest op de goudmarkt. In April 2012 heeft China uit Hong Kong maar liefst 101,000 kg goud geïmporteerd. Ondanks de gigantische hoeveelheid is de hoeveelheid minder dan het hoogste aantal ooit behaald: In november 2011 IMPORTeerde China 102,000 kilo goud.

Lees verder op prijsvangoud.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs