EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
54
kliks
32
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord import.
Artikel 651 tot 655
Geplaatst op: dinsdag 14 februari 2012

Chinese centrales hebben meer steenkool nodig

De Chinese Elektriciteitsraad heeft aangekondigd dat de steenkoolconsumptie van de Chinese elektriciteitscentrales in 2012 met 150 miljoen ton zal stijgen. Om dit te bereiken zal de IMPORT en eigen productie van steenkool moeten worden verhoogd, terwijl de uitvoer van steenkool moet worden beperkt. De raad verwacht dit jaar een capaciteitstekort van 30 tot 40 gigawatt. Vorig jaren was er op piekmomenten een tekort van meer dan 30 gigawatt.

[...]

Lees verder op Energie-Portal
Geplaatst op: dinsdag 14 februari 2012

Amerika IMPORTeert opnieuw méér

Afgelopen weekend verscheen er een piepklein berichtje over het oplopende handelstekort van de Verenigde Staten. In december 2011 steeg het tekort op de handelsbalans naar $48,8 miljard. Dit betekent dat Amerika meer IMPORTeert dan zij exporteert en dat doet zij al sinds 1976.

[...]

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 14 februari 2012

Brandstofprijzen VS 23,7% hoger in 1 jaar

De Amerikaanse IMPORTprijzen zijn in januari conform de verwachting gestegen, blijkt dinsdag uit cijfers van het Amerikaanse ministerie van arbeid.

De Amerikaanse IMPORTprijzen zijn in januari conform de verwachting gestegen, blijkt dinsdag uit cijfers van het Amerikaanse ministerie van arbeid.

De prijzen van geIMPORTeerde goederen en diensten stegen met 0,3% op maandbasis. De prijsstijging was voornamelijk het gevolg van hogere brandstofprijzen. Het cijfer komt overeen met de verwachting van vooraf door Dow Jones geraadpleegde economen.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: zaterdag 11 februari 2012

Prijs van Russisch aardgas stijgt 38% per jaar

In januari 2011 kostte 1000 m³ Russisch aardgas 247 euro. Een jaar later bedraagt die prijs 343 euro: een prijsstijging van 38%.

Deze prijsstijging heeft weinig gevolgen voor Nederland: wij hebben zelf aardgas. Maar veel andere Europese landen IMPORTeren ieder jaar grote hoeveelheden aardgas, voornamelijk uit Rusland. Een overzichtje gemaakt door Paradox:

[...]

Lees verder op Cassandra Club
Geplaatst op: donderdag 9 februari 2012

Iran en India bereiken olie deal zonder goud

In tegenstelling tot eerdere berichten hebben India en Iran een akkoord bereikt over een betaling van de olie welke India IMPORTeert uit Iran. Vorige maand waren er geruchten dat de deal tussen India en Iran door middel van goud betaald zou gaan worden, omdat Iran geen genoegen nam met reguliere valuta. India betaald 45% van de olie met de lokale valuta welke vervolgens door Iran wordt gebruikt om de IMPORT vanuit India te financieren.

[...]

Lees verder op Prijs van Goud.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs