EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord import.
Artikel 696 tot 700 met de

betekenis van het woord IMPORT

Geplaatst op: woensdag 14 december 2011

Chinese invoer van goud uit Hong Kong: +4000%!

Terwijl traders wereldwijd hun papieren goudposities liquideren, waardoor de goudprijs vandaag onder druk staat, voeren de Chinezen ongeziene hoeveelheden fysiek goud in van het buitenland!

Terwijl traders wereldwijd hun papieren goudposities liquideren, waardoor de goudprijs vandaag onder druk staat, voeren de Chinezen ongeziene hoeveelheden fysiek goud in van het buitenland!

De Chinese invoer van goud via Hong Kong steeg van oktober tot november 2011 met 50%, maar jaar-op-jaar stond IMPORT van 85,7 ton goud gelijk aan een stijging van +4000%!

[FT]

Lees verder op Slim Beleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 13 december 2011

Chinese IMPORT van goud naar hoogtepunt

De Financial Times bericht dat de IMPORT van fysiek goud door China vanuit Hong Kong is gestegen. China heeft in oktober 88 ton fysiek goud geïmporteerd, wat ongeveer een kwart is van de totale vraag in de wereld. De reden waarom China zulke grote hoeveelheden IMPORTeert heeft te maken met de steeds verder stijgende vraag naar gouden sieraden en juwelen door de Chinese bevolking. Ook het Chinees Nieuwjaar begin januari 2012 zorgt ervoor dat de vraag naar fysiek goud toeneemt. Met Chinees Nieuwjaar worden veel gouden objecten verkocht omdat deze geluk zouden brengen.

Lees verder op Prijs van Goud.nl
Geplaatst op: zondag 11 december 2011

De devaluatie van de euro (2): IMPORT wordt steeds duurder

De euro is sinds januari 1999 officieel als valuta in gebruik. Sinds 1999 is de werkelijke waarde van de euro snel afgenomen.

In 1999 kon je voor één euro nog bijna 17 liter aardolie kopen.

De euro is sinds januari 1999 officieel als valuta in gebruik. Sinds 1999 is de werkelijke waarde van de euro snel afgenomen.

In 1999 kon je voor één euro nog bijna 17 liter aardolie kopen.

[grafiek]

In 1999 was 1 miljard euro ongeveer 100 miljoen vaten aardolie waard. Dat is nu nog maar 12,5 miljoen vaten. Dit maakt het duidelijker waarom de landen in de eurozone zoveel geld moeten lenen als ze hun welvaart (hun energieverbruik) op peil willen houden. Het maakt ook duidelijk dat bezuinigen op het aardolieverbruik, een flinke kostenbesparing is.

Ook t.o.v. een belangrijke grondstof als koper is de euro sterk in waarde gedaald. Voor één euro kreeg je in 1999 nog meer dan 800 gram koper. Nu krijg je voor dezelfde euro nog slechts 140 gram koper.

[...]

Lees verder op Cassandra Club
Geplaatst op: dinsdag 8 november 2011

Chinese goudIMPORT verZESvoudigde in september!

De Chineze maakten voluit gebruik van de prijscorrectie van goud tijdens de maand september. De IMPORT in China van het gele edelmetaal verzesvoudigde jaar-op-jaar!

We verdenken de Chinezen ervan dat ze het Grondstoffen Rapport lezen...

Specialisten verwachten dat de enorme vraag naar goud in China zal aanhouden voor de rest van het jaar.

Lees verder op Slim Beleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 8 november 2011

Chinezen kochten massaal goud op correctie van september!

Chinese investeerders hebben goed geprofiteerd van de duikeling van de goudprijs in september. In deze maand IMPORTeerde het land een recordhoeveelheid van 56,9 ton goud. Dat is het zesvoudige van dezelfde maand vorig jaar en bijna de helft van de totale goudIMPORT over 2010.

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs