EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
54
kliks
32
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord import.
Artikel 11 tot 15
Geplaatst op: zaterdag 3 maart 2018

Trump dreigt IMPORTheffing op auto's uit EU in te voeren

De Amerikaanse president Donald Trump heeft gedreigd met invoerheffingen op Europese auto's. Hij reageerde daarmee op de mogelijke Europese tegenmaatregelen op de door hem aangekondigde IMPORTheffingen op staal en aluminium.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 3 maart 2018

'EU overweegt ook IMPORTheffingen in reactie op aankondiging VS'

De Europese Unie overweegt een IMPORTheffing van 25 procent op circa 3,5 miljard dollar aan geïmporteerde goederen uit de Verenigde Staten. Dat zou volgens anonieme bronnen van persbureau Reuters het antwoord van Brussel zijn op de aangekondigde Amerikaanse IMPORTheffingen op staal en aluminium. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 3 maart 2018

Handelsoorlog dreigt tussen de Verenigde Staten en Europese Unie

De handelsrelatie tussen de Verenigde Staten van Amerika en de Europese Unie staat onder druk. Amerikaans president Trump wilt IMPORTheffingen doorvoeren op staal en aluminium. De Europese Unie reageert met mogelijke heffingen om de IMPORT van verschillende Amerikaanse producten. Het blijft voorlopig bij harde woorden, maar Trump is niet onder de indruk.

Donald Trump heeft een grote voorkeur voor protectionisme. Hij wilt liever minder handel drijven met andere landen en zoveel mogelijk teren op het binnenland. Hij vindt dat veel landen, waaronder de Europese Unie, oneerlijke handel drijven met de Verenigde Staten van Amerika.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 3 maart 2018

Trumps proefballonnetje

Nadat Donald Trump IMPORTheffingen op buitenlands staal en aluminium aankondigde, reageerden onder andere de EU en Canada al snel verontwaardigd. Maar volgens BNR's macro-econoom Kees de Kort kan het nog weleens met een sisser aflopen.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: zaterdag 3 maart 2018

Tekort aan aardgas dreigt in Verenigd Koninkrijk

De beheerder van het Britse stroom- en gasnetwerk waarschuwde eerder deze week voor een acuut tekort aan aardgas. Door de aanhoudende kou is de vraag veel groter dan verwacht, terwijl de IMPORTcapaciteit door een combinatie van factoren beperkt is. Als gevolg van de schaarste is de prijs van aardgas in het Verenigd Koninkrijk in een paar dagen geëxplodeerd van ongeveer £0,50 naar £2,50 per therm (omgerekend 2,83 kubieke meter).

Lees verder op Geotrendlines

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs