EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
42
kliks
Bron: AmsterdamGold
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: BNR.nl
19
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord import.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord IMPORT

Geplaatst op: maandag 5 november 2018

Chinese president zegt tarieven te verlagen voor buitenlandse bedrijven

De Chinese president Xi Jinping wil IMPORTtarieven verlagen en de Chinese markt verder openstellen voor buitenlandse bedrijven. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 5 november 2018

Inflatie in Turkije gestegen naar 25 procent

De inflatie in Turkije is in oktober gestegen naar 25,24 procent op jaarbasis, blijkt uit cijfers van statistiekbureau TurkStat. 

De stijging is te wijten aan de sterk in waarde gedaalde Turkse lira. Door de goedkopere lira wordt het veel duurder om bijvoorbeeld energie en levensmiddelen te IMPORTeren.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 5 november 2018

China wil deur openen voor buitenlandse bedrijven, belooft president

China wil zijn markt meer openstellen voor buitenlandse bedrijven. Het land hoopt ook meer IMPORT aan te trekken. Dat verklaarde de Chinese president Xi Jinping maandag op een prestigieus “IMPORTcongres” in Shanghai. Zijn verklaringen komen er op een moment dat China in een handelsoorlog is verwikkeld met de Verenigde Staten.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 4 november 2018

Verenigde Staten geeft acht landen vrijstelling voor olie uit Iran

De Amerikaanse regering heeft acht landen een voorlopige vrijstelling gegeven om olie uit Iran te IMPORTeren. Dat maakte de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo vrijdag bekend. Welke landen dat precies zijn werd niet duidelijk gemaakt, maar verschillende media berichten dat naast India ook Irak, Turkije, Zuid-Korea, Japan en mogelijk ook China op het lijstje zouden staan.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: donderdag 1 november 2018

India krijgt ontheffing voor sancties tegen Iran

De Verenigde Staten heeft India een ontheffing verleend voor nieuwe sancties tegen Iran, waarmee India toestemming krijgt om olie uit Iran te blijven IMPORTeren. Voorwaarde voor deze vrijstelling is dat het land veel minder olie mag afnemen. Haalde India er in het afgelopen jaar nog 22 miljoen ton ruwe olie uit Iran, vanaf nu moet dat worden teruggebracht tot een quotum van 1,25 miljoen ton per maand.

Lees verder op Geotrendlines
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs