EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
38
kliks
23
kliks
Bron: BNR.nl
23
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
22
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord import.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord IMPORT

Geplaatst op: zondag 10 juni 2018

Trump dan toch niet akkoord met slotverklaring G7

De Amerikaanse president Donald Trump heeft via Twitter gemeld dat hij niet meer achter de verklaring van de G7-top staat, die hij bijwoonde. Trump is misnoegd wegens een persconferentie van de Canadese premier Justin Trudeau die het had over maatregelen tegen de Amerikaanse IMPORTheffingen op staal en aluminium.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 5 juni 2018

Toch Amerikaanse IMPORTheffingen op staal en aluminium – bedrijfsleven woedend

‘The Donald’, bijnaam van de Amerikaanse president Trump, heeft toch zijn zin doorgedrukt. Vanaf begin van deze maand zijn Amerikaanse IMPORTheffingen op staal en aluminium uit Europa, Canada en Mexico ingevoerd. Het zoveelste staal van protectionisme, wat zeker kan leiden tot een nieuwe handelsoorlog. En opeens wordt Europa ook geviseerd, maar wij toch altijd ‘de hand hebben uitgestoken’ naar deze overzeese zeer belangrijke partner op economisch, financieel en politiek vlak.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 5 juni 2018

Mexico beantwoordt IMPORTheffingen Trump met eigen handelssancties

Mexico stelt invoertarieven in voor staal en landbouwproducten uit de Verenigde Staten. Dat heeft het Mexicaanse ministerie voor Economie bekendgemaakt in antwoord op de IMPORTheffingen van de noorderbuur.

De heffingen liggen tussen de 15 en 25 procent. Naast metaal gelden ze onder meer ook voor varkensvlees, whisky, aardappels en enkele kaassoorten.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 4 juni 2018

USA verhoogt handelstarieven op staal en aluminium voor EU, Canada en Mexico

Er was begin dit jaar al sprake van IMPORTheffingen op staal en aluminium en tevens ‘hoop’ dat het niet zo ver zou komen… maar de Verenigde Staten van Amerika gaan dan toch de invoerbelastingen op staal en aluminium verhogen voor de Europese Unie, Canada en Mexico. De Europese Commissie reageerde heftig op de Amerikaanse ‘aanzet’ tot een handelsoorlog.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 4 juni 2018

China verlaagt IMPORTtarieven op 1.500 consumentenproducten

China gaat de IMPORTtarieven op bijna 1.500 consumentenproducten verlagen. De maatregel is onderdeel van de afspraken om de Chinese IMPORT te verhogen.

Het gemiddelde IMPORTtarief op deze producten gaat van 15,7 procent naar 6,9 procent, meldt het Chinese ministerie van Financiën. Dit is een daling van bijna 60 procent.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs