Nieuws / Artikelen met het woord

import

719 artikelen gevonden. Artikel 146 tot 150
Bron: wijwillenhetweten.nl
Geplaatst: vrijdag 26 juni 2015

Coca-cola mogelijjk op lijst verboden producten Rusland

Voorzitter Igor Zotov van de Russische Partij van Gepensioneerden dringt aan op een IMPORTverbod van Coca Cola en Pepsi. De twee frisdrankfabrikanten hebben bij het Amerikaanse parlement gelobbyd voor het verlengen van sancties tegen Rusland en moeten daarvoor gestraft worden, stelt hij in een brief aan premier Dmitri Medvedev. Daarover bericht de krant Izvestieja vrijdag.

Bron: z24.nl
Geplaatst: donderdag 25 juni 2015

Poetin geeft geen krimp: boycot van Westers voedsel verlengd

De Russische president Vladimir Poetin heeft het IMPORTverbod op voedsel uit het Westen met een jaar verlengd. De stap is een antwoord op de verlenging van sancties tegen Rusland door de Europese Unie. De Russische stap is drastischer dan verwacht. Brussel verlengde de strafmaatregelen eerder deze week met zes maanden.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: woensdag 24 juni 2015

Azië IMPORTeerde dit jaar al 560 ton goud uit Zwitserland

Zwitserland heeft dit jaar al 560 ton goud richting Azië geëxporteerd, zo blijkt uit de nieuwste cijfers van de Zwitserse douane. Vooral China, India, Hong Kong en Singapore zijn groot afnemer van het edelmetaal.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 24 juni 2015

Moskou verlengt IMPORTverbod voedsel met jaar

De Russische president Vladimir Poetin heeft het IMPORTverbod op voedsel uit het Westen met een jaar verlengd.

De stap is een antwoord op de verlenging van sancties tegen Rusland door de Europese Unie. De Russische stap is drastischer dan verwacht. Brussel verlengde de strafmaatregelen eerder deze week met zes maanden.

Bron: Cassandraclub
Geplaatst: zondag 21 juni 2015

April 2015: Nederland IMPORTeert meer aardgas dan het zelf produceert

In april 2015 was de Nederlandse aardgasIMPORT voor het eerst groter dan de eigen binnenlandse produktie. Volgens de JODI Gas World database produceerden de Nederlandse aardgasvelden in april 3394 miljoen m³ aardgas. In dezelfde maand werd er 3445 miljoen m³ aardgas geïmporteerd. In de grafiek hieronder heb ik de maandelijkse cijfers van produktie en IMPORT weergegeven.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$