EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord import.
Artikel 166 tot 170 met de

betekenis van het woord IMPORT

Geplaatst op: woensdag 5 augustus 2015

"India IMPORTeert dit jaar 900 tot 1.000 ton goud"

India zal in het financiële jaar 2015-2016 tussen de 900 en 1.000 ton goud IMPORTeren, zo verklaarde de directeur van smelterij MMTC-PAMP woensdag tegenover persbureau Reuters. Dat is nog iets meer dan de hoeveelheid goud die het land een jaar eerder IMPORTeerde. Het Indiase financiële jaar 2015-2016 begon in april en duurt tot april volgend jaar.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: woensdag 29 juli 2015

China IMPORTeert opnieuw minder goud uit Hong Kong

China heeft in juni opnieuw minder goud geïmporteerd via Hong Kong, zo blijkt uit de laatste cijfers van het Hong Kong Census and Statistics Department die Bloomberg in handen kreeg. De netto IMPORT bedroeg in juni 22,1 ton, veel minder dan de 67,9 ton in de maand daarvoor en ook minder dan de 36,4 ton in maand juni van vorig jaar. De daling van de IMPORT via Hong Kong bevestigt recente berichtgeving in andere media over een teruglopende vraag naar fysiek goud op de Chinese markt. 

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 28 juli 2015

Nederlandse aardolie-IMPORT 19% gedaald t.o.v. begin 2012

In april 2015 IMPORTeerde Nederland (volgens cijfers van het CBS) 4149 miljoen kg. aardolie. Dat is 16% minder dan in april 2012, toen er 4942 miljoen kg. aardolie werd geïmporteerd. Een flinke afname en dat terwijl de aardolie in 2015 een stuk goedkoper is: $59 per vat (Brent) tegenover $120 per vat in april 2012.

Misschien is april 2015 een maand waarin door toeval minder olie is geïmporteerd, of lag de IMPORT in april 2012 door toeval uitzonderlijk hoog.

Lees verder op Cassandraclub
Geplaatst op: dinsdag 28 juli 2015

Na de dreiging nu de realiteit: Rusland bant IMPORT van bloemen uit Nederland

Rusland verbiedt de invoer van snijbloemen uit Nederland. Dat meldt het Russische staatspersbureau TASS. Het gaat om een beslissing van de Russische landbouwwaakhond Rosselkhoznadzor, die verwijst naar de aanwezigheid van plantenziektes. Het zou gaan om een tijdelijke maatregel.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 27 juli 2015

India IMPORTeert 35% meer zilver

India IMPORTeerde in 2014 een record hoeveelheid zilver. In 2015 is de IMPORT weer sterk toegenomen.

Lees verder op TheBullionHouse.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs