EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord import.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord IMPORT

Geplaatst op: maandag 9 juli 2018

Er gaan klappen vallen. En harde

Onlangs werden de Amerikaanse IMPORTheffingen op Chinese producten van kracht. 'En dan slaat de vlam in de pan,' zegt Kees de Kort. Want China gaat naar rato reageren nu Trump China weer in het gareel probeert krijgen.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 9 juli 2018

Handelsoorlog kan wereldeconomie 2 biljoen dollar kosten

De gevolgen van de huidige handelsspanningen tussen de Verenigde Staten van Amerika en zijn handelspartners zijn op dit moment lichtjes merkbaar. Maar Fitch Ratings vreest dat de impact nog veel groter kan worden indien er continu tegenmaatregelen worden genomen. Het kan de wereldeconomie maar liefst 2 biljoen dollar kosten volgens hun berekening.

Fitch Ratings, een Amerikaans onderzoeksbureau, heeft de gevolgen van de handelsoorlog onder de loep genomen. De verhoogde IMPORTtarieven op auto’s, staal en aluminium, verschillende Chinese producten en vooral de tegenreactie van andere landen verhogen volgens hen de kans op een verdere escalatie van het conflict. En dat gaat ons allemaal een flinke duit kosten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 8 juli 2018

De handelsoorlog: Trump mag dan al gevaarlijk zijn; hij is niet dom

“Uiteindelijk zullen de Verenigde Staten winnen, want ze zijn de grootste IMPORTeur in de wereld. China heeft de VS nodig.” Dat heeft de bekende investeerder Mark Mobius gezegd in een interview met de Amerikaanse zakenzender CNBC, over de plannen van president Trump om invoerbelasting te gaan heffen op tal van Chinese producten.

"Winnen betekent hier een reeks toegevingen uit de wacht slepen en een vermindering van het handelsdeficit," zei Mobius. die het op dit punt volledig eens is met de Amerikaanse president Trump.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 2 juli 2018

EU: Autoheffing VS zal 294 miljard dollar aan Amerikaanse IMPORT raken

De Europese Unie (EU) waarschuwt dat de extra Amerikaanse IMPORTheffingen op buitenlandse auto’s waar president Donald Trump mee dreigt voor miljarden dollars aan schade oplevert.

Zo beschadigt Trump met eventuele extra belastingen de eigen economie met 13 tot 14 miljard dollar, berekende de Europese Commissie. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 1 juli 2018

Krijgt de Duitse economie binnenkort een tegenslag te verwerken?

Afgelopen maandag verschenen er vanuit Duitsland cijfers over het Duitse bedrijfsklimaat. Deze cijfers vielen iets lager uit dan verwacht. De trend van de afgelopen maanden zorgt er voor dat de kans op een tegenslag van de Duitse economie toeneemt.

De Duitsers kunnen mogelijk binnen afzienbare tijd te maken gaan krijgen met het protectionisme van Trump. Donald Trump liet immers vorige week al weten dat de Duitsers rekening moeten houden met IMPORTheffingen op hun auto’s. Als reactie op dit bericht moesten de Duitse autofabrikanten veel waarde inleveren op de Duitse beurs.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs