EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
55
kliks
32
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord import.
Artikel 21 tot 25
Geplaatst op: woensdag 3 januari 2018

Rusland gaat meer olie naar China exporteren

Europeanen gaan mogelijk meer betalen voor Russische olie, nu Rusland een groter gedeelte van haar productie naar China kan exporteren. Dat schrijft Bloomberg op basis van een nieuw onderzoeksrapport van FGE. China heeft dit jaar namelijk een nieuwe pijpleiding in gebruik genomen, waarmee ze 300.000 vaten olie per dag extra uit Rusland kan IMPORTeren.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: maandag 13 november 2017

Europese Commissie wil invloed hebben op Russische gaspijplijn

De Europese Commissie wil invloed kunnen uitoefenen op de geplande gaspijplijn van Rusland naar Duitsland, genaamd Nord Stream II.

Brussel stelt in dat verband voor dat ook de IMPORT van gas van buiten de EU via pijpleidingen moet worden getoetst aan Europese wetgeving.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 30 oktober 2017

VS verhoogt prijs Chinese aluminiumfolie

De Verenigde Staten hebben nieuwe IMPORTheffingen aangekondigd op aluminiumfolie uit China, die volgens het Amerikaanse ministerie van Economische Zaken tegen een oneerlijke prijs op de markt wordt aangeboden.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 23 oktober 2017

Tijdperk van de petrodollar lijkt voorbij

Zuid-Korea moet een groter gedeelte van de olie die ze uit Iran IMPORTeert in euro’s afrekenen, aldus de Iraanse Minister van Olie Bijan Namdar Zanganeh. Op dit moment wordt de olie voor de helft in euro en voor de helft in Zuid-Koreaanse won afgerekend, een verdeling waar de Iraanse regering niet over te spreken is. Zanganeh zij daar na een ontmoeting met de Zuid-Koreaanse minister van land, infrastructuur en transport het volgende over.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 19 oktober 2017

Nord Stream 2 maakt aardgas in Europa goedkoper

Alle landen van de Europese Unie zullen profiteren van de aanleg van een tweede Nord Stream pijpleiding, zo concludeert het Duitse onderzoeksbureau Energie Research & Scenario in een nieuw rapport dat onlangs naar buiten werd gebracht. Met de bouw van een tweede Nord Stream krijgen Europese landen toegang tot meer aardgas uit Rusland, waardoor ze minder van het duurdere vloeibare aardgas hoeven te IMPORTeren.

Lees verder op Geotrendlines

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs