EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord import.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord IMPORT

Geplaatst op: dinsdag 27 november 2018

Trump verwacht IMPORTheffingen China te verhogen naar 25 procent

De Amerikaanse president Donald Trump zegt te verwachten de extra IMPORTheffingen op 200 miljard dollar aan Chinese goederen te verhogen naar 25 procent. Hij noemt het "heel erg onwaarschijnlijk" dat hij ingaat op een verzoek van China om de verhoging uit te stellen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 8 november 2018

Chinese export en IMPORT overtreffen verwachtingen

Gaat het dan toch nog altijd goed met de Chinese economie? Donderdag publiceerde de Chinese overheid een rapport waaruit blijkt dat de IMPORT en export de verwachtingen ruimschoots overtreffen. Er is zelfs een handelsoverschot met de Verenigde Staten van 31,78 miljard dollar.

Volgens Reuters boekte China in oktober een handelsoverschot van 31,78 miljard dollar met de VS, komende van 34,13 miljard dollar in september. Het cumulatieve handelsoverschot van het land met de VS in de eerste 10 maanden van het jaar bedroeg 258,15 miljard dollar, rapporteerde Reuters.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 7 november 2018

Waarom mogen 8 landen Iraanse olie blijven IMPORTeren?

Ondanks de hernieuwde sancties van de Verenigde Staten tegen Iran, hebben toch acht landen van de Amerikaans overheid een toestemming gekregen om verder petroleum uit het Aziatische land te blijven IMPORTeren. Dat heeft Mike Pompeo, Amerikaans minister van buitenlandse zaken, gemeld. De Amerikaanse president Donald Trump heeft de economische sancties tegen Iran - die eerder door zijn voorganger Barack Obama waren opgeheven - weer ingevoerd.

Iran blijft volgens Trump immers, ondanks de gemaakte afspraken met de internationale gemeenschap, verder werken aan de ontwikkeling van kernwapens.

[...]

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 6 november 2018

Alibaba heeft grootste plannen om Chinese economie te steunen

E-commerce gigant Alibaba heeft vorige week een plan aangekondigd waarmee ze de Chinese economie gaan helpen om de komende vijf jaar meer te IMPORTeren. In totaal zou het gaan over 200 miljard dollar aan goederen, het bericht kwam een dag nadat de Chinese president Xi Jinping had aangekondigd dat ze de komende jaren meer willen gaan IMPORTeren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 5 november 2018

Payroll Friday: goed nieuws voor Trump

Het was Payroll Friday in de Verenigde Staten: de banencijfers werden afgelopen vrijdag gepresenteerd. En dat betekent vooral goed nieuws voor Trump. De loonontwikkeling is redelijk en de participatiegraad neemt over de hele breedte een beetje toe. Daar kan de president mooi zijn voordeel mee doen tijdens de Midterms. De Chinese president XI Jinping heeft op een handelsbeurs gezegd dat de IMPORTtarieven naar beneden bijgesteld zullen worden. Goed nieuws? 'Talk is cheap', vat Kees de Kort dat samen. 'Woorden en daden hebben in China niks met elkaar te maken en op het gebied van daden gebeurt juist helemaal niks.'

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs