EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord import.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord IMPORT

Geplaatst op: maandag 6 mei 2019

Goldman Sachs: dit is wat je kan verwachten van de handelsoorlog tussen de V.S. en China

De huidige ontwikkelingen in de handelsoorlog tussen de Verenigde Staten en China hebben een knelpunt bereikt. Dat stelt zakenbank Goldman Sachs. Volgens de bank is de kans op een succesvolle deal nog steeds aanzienlijk, maar lager als voorheen.

Onlangs twitterde president Trump over een verhoging van IMPORTtarieven. En volgens journalist Edward Lawrence heeft vicepremier Liu naar aanleiding van de tweet zijn trip naar Washington afgezegd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 6 mei 2019

Besprekingen VS en China in gevaar na nieuwe IMPORTtarieven Trump

Amerika verhoogt vrijdag de IMPORTtarieven op sommige producten uit China naar 25 procent. Ook worden er meer artikelen aan de lijst toegevoegd. Dat meldde de Amerikaanse president Donald Trump zondag via Twitter.

Daarmee wil hij de druk op China in de al maanden durende handelsoorlog verhogen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 6 mei 2019

Trump tweet beurzen omlaag, handelsoorlog dreigt opnieuw te escaleren

Amerikaans president Trump kwam de afgelopen dagen verrassend uit de hoek, in de negatieve zin weliswaar. Op Twitter stuurde hij een bericht de wereld in die de financiële markten uit evenwicht hebben gebracht. Trump zou van plan zijn om IMPORTtarieven op bepaalde goederen te verhogen van 10 naar 25 procent. De Amerikaanse en Aziatische beurzen daalden aanzienlijk.

De handelsoorlog zou niet lang meer duren, dat was alvast de gedachte die marktkenners hadden gezien de positieve ontwikkelingen in dit dossier. Maar nu lijken we opeens verder verwijderd te zijn van deze situatie aangezien Trump een vrij vervelend bericht op Twitter plaatste zondag.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 6 mei 2019

Handelsbesprekingen VS en China in gevaar na nieuwe IMPORTtarieven Trump

Amerika verhoogt vrijdag de IMPORTtarieven op sommige producten uit China naar 25 procent. Ook worden er meer artikelen aan de lijst toegevoegd. Dat meldde de Amerikaanse president Donald Trump zondag via Twitter.

Daarmee wil hij de druk op China in de al maanden durende handelsoorlog verhogen. Een door Trump eerder aangekondigde verhoging van de tarieven, die in maart zou ingaan, werd opgeschort op basis van onderhandelingen tussen beide landen in februari.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 6 mei 2019

Wereldwijd aandelenbeurzen onderuit na hogere IMPORTheffingen Trump

Aandelenbeurzen in Azië en Europa staan maandag flink lager nadat de Amerikaanse president Donald Trump onverwacht IMPORTheffingen op sommige Chinese goederen verhoogde van 10 procent naar 25 procent.

In Nederland daalde de AEX-index met 1,4 procent. Ook in de rest van Europa daalde de aandelenkoersen. Zo verloren de DAX-index in Frankfurt en de CAC 40 in Parijs respectievelijk 2 procent en 1,8 procent.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs