EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord import.
Artikel 216 tot 220 met de

betekenis van het woord IMPORT

Geplaatst op: dinsdag 10 maart 2015

Goud krijgt weer een tik

De IMPORTbelasting op goud in India (die toch intact bleef), de opleving in banencijfers uit de V.S. afgelopen vrijdag en de euro/dollar die afstevent op pariteit, zorgde ervoor dat de goudprijs in dollars per ounce kelderde met bijna 3%. Rond $ 1164 bleek er steun te vinden, waarna er weer iets van herstel plaatsvond. Maandagmorgen 9 maart werd er weer $ 1172 genoteerd.

[...]

Lees verder op TOV Hazel
Geplaatst op: maandag 9 maart 2015

Saudi-Arabië koopt meeste wapens, VS grootste exporteur

Saudi-Arabië heeft India vorig jaar ingehaald als ‘s werelds grootste wapenIMPORTeur. Dat maakte het Amerikaanse onderzoeksbureau IHS bekend.

Saudi-Arabië heeft India vorig jaar ingehaald als ‘s werelds grootste wapenIMPORTeur. Dat maakte het Amerikaanse onderzoeksbureau IHS bekend.

Volgens IHS gingen de IMPORTen van defensieapparatuur in Saudi-Arabië met 54 procent omhoog. Vanwege de onrust in het Midden-Oosten breidt het land zijn militaire capaciteit drastisch uit. Voor dit jaar wordt verwacht dat Saudi-Arabië zijn wapenIMPORTen met 52 procent gaat verhogen tot 9,8 miljard dollar (9 miljard euro).

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: maandag 9 maart 2015

Chinese export stijgt met 48 procent, IMPORT keldert

De export van China is in februari met meer dan 48 procent gestegen ten opzichte van een jaar eerder, onder meer dankzij een aantrekkende vraag vanuit de Verenigde Staten.

Dat blijkt uit cijfers die zondag werden gepubliceerd door de Chinese overheid. Economen hadden gemiddeld verwacht dat de uitvoer van China met 14 procent zou toenemen.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 6 maart 2015

Europa is verslaafd aan IMPORT van energie

Volgens the Economist, hangt de EU voor 1/3 van haar energie af van Rusland. Daar wil men verandering in brengen.

Volgens the Economist, hangt de EU voor 1/3 van haar energie af van Rusland. Daar wil men verandering in brengen.

De Europese Commissie heeft onlangs haar strategie voor een eengemaakte energiemarkt voorgesteld. Dit is een verder uitgewerkte versie van het voorstel van vorig jaar van Donald Tusk, toen nog premier van Polen. Het voorstel van Tusk was voornamelijk gefocust op een gezamenlijke gasunie. Als de EU een samenaankoop van gas zou realiseren, zou Putin de afzonderlijke EU landen niet meer kunnen uitspelen t.o.v. elkaar.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 6 maart 2015

India koopt minder goud door uitblijven lagere IMPORTheffing

Het besluit van de Indiase regering om de IMPORTheffing op goud voorlopig toch niet te verlagen heeft gezorgd voor een terugval in de IMPORT, zo meldt de Wall Street Journal. Was er in de laatste maanden van vorig jaar nog een sterk stijgende lijn te zien in de hoeveelheid geIMPORTeerd goud, in december en januari was het volume beduidend lager. Speculaties over een mogelijke verlaging van de IMPORTheffing op goud zorgden ervoor dat Indiase goudhandelaren op de rem trapten en minder goud inkochten.

Lees verder op Goudstandaard.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs