EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord import.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord IMPORT

Geplaatst op: maandag 7 januari 2019

China en VS praten over handelsoorlog: Is een deal dichtbij?

Maandag en dinsdag ontmoeten Amerikaanse en Chinese regeringsvertegenwoordigers elkaar in de Chinese hoofdstad Peking. Het uiteindelijke doel is om een oplossing te vinden voor hun conflict, maar hoe waarschijnlijk is dat? En wat staat er eigenlijk op het spel? 

De handelsoorlog tussen de Verenigde Staten en China sleept zich inmiddels al maanden voort. De twee landen hebben elkaar in 2018 IMPORTheffingen opgelegd ter waarde van honderden miljarden dollars.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 19 december 2018

China lijdt onder de handelsoorlog met de VS

Afgelopen week werden er meerdere tegenvallende Chinese macrocijfers gepubliceerd. Het is duidelijk geworden dat de Chinese economie op dit moment zwaar lijdt onder de handelsoorlog met de VS. In tegenstelling tot de Amerikanen zijn de Chinezen een stuk afhankelijker van de handel.

Donald Trump liet tijdens de afgelopen dagen weten dat de gesprekken met de Chinezen goed verlopen. Beleggers hebben er overigens weinig vertrouwen in, want Trump heeft tijdens de afgelopen maanden meermaals laten weten dat een ‘deal’ dichtbij was. Helaas was dit telkens tevergeefs en werden er juist weer nieuwe IMPORTheffingen opgelegd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 14 december 2018

China trekt hoger tarief invoerheffing op Amerikaanse auto's tijdelijk in

De Chinese regering trekt een extra heffing van 25 procent op auto's van Amerikaanse makelij voor een periode van drie maanden in. De IMPORTheffing op Amerikaanse auto's gaat daardoor per 1 januari omlaag van 40 procent naar 15 procent.

De stap moet helpen de handelsspanningen tussen China en de Verenigde Staten te verlichten.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 13 december 2018

Babystapjes

In China wordt gesproken over concessies en strategische veranderingen in de handelsoorlog met de Verenigde Staten. 'Eerder deze week werd er gesproken over het verlagen van de IMPORTtarieven voor Amerikaanse auto's en gisteren het verhaal om de toegang tot de Chinese markt te verruimen. Dat zijn babystapjes in het grote verhaal van je in het gareel van de internationale afspraken houden. Trump is hier totaal niet van onder de indruk.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: zondag 9 december 2018

Bankroet en propaganda

Het Bruto Nationaal Product van de VS steeg 3,5 % in het derde kwartaal dit jaar. Op zich geen bijzonder cijfer gezien de stimuleringsmaatregelen van Trump, ware het niet dat twee derde deel van dit getal tot stand kwam door groei van de voorraden.

Als dan bovendien blijkt dat de export daalde met 0,55%, maar ook de IMPORT ( – 1,36%), maakt dit alles het wel tot een uiterst mager gebeuren.

[...]

Lees verder op AmsterdamGold
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs