Nieuws / Artikelen met het woord

import

702 artikelen gevonden. Artikel 256 tot 260
Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: maandag 19 mei 2014

India maakt IMPORTeren goud en zilver nog duurder

India verhoogt opnieuw de invoerheffing op goud en zilver in een poging de IMPORT van edelmetalen te ontmoedigen. Het land heeft een chronisch tekort op haar betalingsbalans, omdat de bevolking spaargeld stelselmatig omzet naar goud. Dat goud moet geïmporteerd worden en dat onderdrukt de waarde van de roepie.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 10 mei 2014

Hoe zit het met de Chinese goudvoorraden

De Amerikaanse goudspecialist Matt Insley deed een poging om op basis van de logica te achterhalen waarom de Chinezen zo veel goud kopen. In februari was de IMPORT van goud via Hong Kong met 30 procent gestegen ten opzichte van de maand voordien. Daarmee werd een trend verder gezet die al langer duidelijk was.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 8 mei 2014

VS willen Rusland speciale douanevoordelen ontnemen

De Verenigde Staten willen Rusland het recht ontnemen om bepaalde goederen tolvrij in te voeren. Het zogenaamde 'Generalized System of Preferences' (GSP) laat bepaalde landen toe tolvrij goederen te IMPORTeren om concrete handelsvoordelen tot stand te brengen. President Barack Obama plant nu Rusland in dit programma niet meer als "begunstigd ontwikkelingsland" aan te duiden. Dat heeft het Witte Huis woensdag meegdeeld.

Bron: euromaniafilm.com
Geplaatst: donderdag 1 mei 2014

Euromania - wereldpremiere 11 mei 2014

The European Union is rapidly becoming a more IMPORTant part of the daily life of European citizens. National countries have decided to transfer IMPORTant powers in an unprecedented way. Budgetright, energy policies, border control and monetary issues are all decided upon by Brussels.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 29 april 2014

Zwitserland exporteert voornamelijk goud naar Azië

In de top vijf van landen die het meeste goud uit Zwitserland IMPORTeren staan vier Aziatische landen. Het meeste goud gaat naar Hong Kong, India en China, maar ook Singapore IMPORTeerde in het eerste kwartaal van 2014 veel goud. De twee landen die het meeste goud naar Zwitserland exporteerden waren de 'usual suspects', namelijk de VS en het Verenigd Koninkrijk.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$