Nieuws / Artikelen met het woord

import

702 artikelen gevonden. Artikel 266 tot 270
Bron: bloomberg.com
Geplaatst: zondag 20 april 2014

big reset

IMF Managing Director Christine Lagarde sits down for a one-on-one conversation with Bloomberg's Francine Lacqua at the World Economic Forum in Davos. During the 30 minute show Lagarde talks about why it's IMPORTant that we 'Reset' the global economy, the lessons learned from the downturn and the impact of Fed tapering.

Bron: cassandraclub
Geplaatst: zondag 13 april 2014

Nederland wil Rusland een lesje leren, Duitsland wil Russisch gas

De Nederlandse regering heeft besloten om de handelsreis naar Rusland, die in mei zou plaatsvinden, uit te stellen vanwege de ontwikkelingen in Oekraïne. Door dit politieke gebaar loopt Nederland het risico om de handel tussen Nederland en Rusland te schaden.

Nederland is een van de belangrijkste handelspartners van Rusland in Europa.

In 2012 bedroeg de netto-handelsbalans tussen Nederland en Rusland 21 miljard euro: dat wil zeggen Nederland IMPORTeerde veel meer uit Rusland dan andersom.

[...]

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 8 april 2014

IMPORT van goud in India op hoogste niveau

Goud en India, het is een moeilijke verhouding. De bevolking van het land is stapelzot op edelmetalen, maar de regering is dat een heel stuk minder. Naar de reden voor die gemengde gevoelens in regeringskringen hoeft niet lang gezocht worden. De IMPORT van goud is niet goed voor de Indische economie.

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: maandag 7 april 2014

Japan en Australië eens over handelsovereenkomst

Dat hebben de Australische premier Tony Abott en zijn Japanse ambtgenoot Shinzo Abe bekendgemaakt tijdens een persconferentie.

Onderdeel van de overeenkomst is dat Japan de hoge tarieven op de IMPORT van Australische rundvlees verlaagt. In ruil stoppen de Australiërs met heffingen op auto's gemaakt in Japan.

De onderhandelingen tussen de twee landen over de handelsovereenkomst duurden zeven jaar. In Japan was vooral weerstand tegen het toelaten van buitenlandse competitie voor de eigen agrarische sector.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: vrijdag 4 april 2014

Goudprijs update 3/4 – Chinese zilverIMPORT

De Chinese zilverIMPORT is een vreemde eend in de bijt. China IMPORTeerde ten opzichte van 2012 in 2013 meer van alle ‘bekende’ edelmetalen (goud, platinum, palladium). Alleen de zilverIMPORT bleef achter. De Chinese zilverIMPORTeurs waren niet gevoelig voor de lagere koersen van afgelopen jaar.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$